Avon Cosmetics Hungary Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Avon Cosmetics Hungary Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-11-28
Több részleg van, ahova kerülhet egy kiszedő (vannak feltöltők is), de egyik kutya, másik eb. Itt is ott is rohangálni és hajolgatni kell. Könnyű fizikai munkának mondják, de ember legyen a talpán, aki ezt tudja csinálni hosszútávon. Nagyon kevesen dolgoznak itt egy évig és sokan még a próbaidő alatt azt mondják, hogy viszlát, de valaki például 5, valaki 13 évet dolgozott itt. Emellett sorban mondanak fel, mert nem tudják elviselni ezt a jelenlegi fennállást.
2017-06-19
Próbáltam az AVON-t és nekem bejött jó fizetéskiegészítés volt, az a kis plusz pénz mindig jól jön. A hangsúly persze azon van, hogy mennyi vevőd van, ha elég akkor akár koordinátor is lehetsz ami már nagyobb pénzzel jár plusz pénzt kapsz a tanácsadóid után.
2017-03-10
A raktárban dolgozom de kemény. Rengeteg megrendelés van és nagyon kevés a jó munkaerő. Minden héten legalább 3, de valamikor 4 napot is túlórázunk. Van céges busz is, de nagyon hosszú az út. Könnyű fizikai munkának mondják, de ember legyen a talpán, aki ezt tudja csinálni hosszútávon. Nagyon kevesen dolgoznak itt egy évig és sokan még a próbaidő alatt azt mondják, hogy viszlát, de valaki például 5, valaki 13 évet dolgozott itt. A csapatszellem nem a legjobb de ennyi kifáradt embertől sokat nem is lehet várni.
2016-12-05
Nagyon sok függ attől, hogy ki a közvetlen főnököd, hiszen ő is bónuszt kap utánad. Van aki emiatt eléggé vérszemet szokott kapni. Fizetés kiegészítésnek okés, amúgy csak zsebpénz. A befektetett idő nem igazán térül meg, inkább időmilliomosoknak ajánlott.
2014-11-11
Próbáltam de nekem nem ment kevés volt az ismerősöm új vevő meg nem igazán akadt. Ez nem az ő hibájuk, magamnak köszönhetem. De azért jó volt.
2014-10-14
Nekem jó mert itthonról tudok dolgozni, és online meg telefonon lehet mindent intézni. Az én koordim nagyon jó fej, támogat ahol csak tud, segítőkészen áll rendelkezésemre. Nagyon jó céges rendezvények is szoktak lenni, kitűnő kedvezmények és ajánlatok csak nekünk. Gyerek és család mellett ideális, van fejlődési lehetőség is.
2014-01-17
Szerettem a csapatot meg a legkort, de sajnos el kellett jonnom mert kaptam egy jobb ajanlatot. Mindenkinek csak ajanlani tudom az Avon-t sok jot kaptam toluk.
2013-11-27
Teljesen kötetlen munka, ahol a magad főnöke vagy. Ennek az összes előnyével és hátrányával együtt. Sokat kell talpalni, hogy elég rendelésed legyen, így szerintem inkább csak mellékkeresetnek jó, igaz beszállni már most nehéz mert elég sokan csinálják. A termékek amúgy jók, a koordinátorok is, az az a szint ahol már szépen lehet keresni.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Pest Gödöllõ, Haraszti út 3

Az Avon története több mint száz évre nyúlik vissza, mint parfümökkel foglalkozó vállalat. A vállalkozás növekedésével tanácsadónpket kezdtek el alkalmazni ők vitték házhoz a termékeket, és tanácsokkal is látták el a vásárlókat. Ez a forma a mai napig megmaradt, és 1990 óta Magyarországon is ilyen módon van jelen az Avon. Bővült már a termékkínálat, hiszen a teljes szépségipart lefedi a paletta, egyéb divatos kiegészítőkkel együtt.

Vélemények más cégekről