Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2016-04-04
Szeretek itt dolgozni, szeretem a munkahelyet minden jó nagyon jól érzem magam, ajánlom mindenkinek.
2014-01-01
Sokat kell dolgozni de annak ellenére szeretem mert nagyon jófej munkatársaim vannak, a főnökök is normálisak. Kicsit néha monoton, de az csak a hajtósabb napokon van. Amúgy úgy érzem rendesen meg vagyunk fizetve és erre jön még rá a cafeteria. Szeretem a munkámat is és úgy érzem egy jó munkahelyre találtam.
2013-05-22
rengeteg probléma van itt. Nagyon kevesen vagyunk emiatt rengeteg a túlóra sokat kell még otthon is dolgoznom. Aktatologatós a munka amolyan tessék ezen át kell rágnod magad ez megy minden áldott nap. Könnyű belelszürkülni. A bért sem vitték túlzásba olyan középtájra lőném be. Ez a ne lázadozzon mindenki de azért csak a minimálisat adjuk. Átmeneti munkahelynek, kell valahol lenni alapon okés, de senki sem itt fogja élete karrierjét befutni
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest V. kerület, Szép u. 2.

A 2012 novemberétől a Miniszterelnökség háttérintézményeként működő hálózat feladata az Új Széchenyi Terv biztosította források elosztásának elősegítése, a potenciális és aktív pályázók, kedvezményezettek térítésmentes tájékoztatása, szakmai támogatása a pályázati folyamat teljes tartama alatt.

Vélemények más cégekről