Szallas.hu Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Szallas.hu Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-11-06
Fiatalos, lendületes munkahely. Mindennap új kihívásokkal találkozunk, hiszen iszonyatos tempóban nő a cég. Munkatársak kedvesek, segítőkészek, a munkakörülmények egyre jobbak (és még jobb lesz). Aki akar, van bátorsága az tud cégen belül is továbblépni. A lojalitást és munka iránti alázatot megbecsülik.
2017-10-24
Nagyon jó a Szállás.hu-nál dolgozni, nagyon jó csapat tagja lehetek, akikkel nem csak a munkáról de a magánéletről is nagyon jól el lehet beszélgetni, nagyon baráti jóhangulatú az egész iroda. A főnökségnek köszönhetően a munkaidő is rugalmas nem az óra ellen, hanem feladatokkal küzdünk meg. Nincsenek elérhetetlen elvárások, megfelelő hozzáállással és szorgalommal ez előrehaladás is biztosított. Csak ajánlani tudom, az eddigi legszuperebb munkahelyem! Remélem sok-sok évig erősíthetem még a Szállás.hu csapatát!
2017-09-11
A munkakörnyezet modern, tágas, fasza klímás irodaház. A fizetés itt teljesen átlagos. A főnökökre és a kollégákra is jellemző, hogy fiatalosak, nyitott csapat. A cégnél nyitottak az oktatásra, persze ha az illető megérdemli és szorgalmas akkor lehet szépen előrelépdelni.
2017-03-29
FEjlesztő vagyok és eddig nagyon elégedett. Modern környezet és jó munkaeszközök, nagyon jó céges hangulat sok sok csapatépítő tréning. Nagyon jó csapat kedves munkatársak fiatalos főnökök. Irtó kedves csajok! A fizetés és a juttatások is megfelelőek, motiválóak.
2016-10-24
Főnökök: csak a 3 főnököt értékeltem (ügyvezető + volt ügyvezetők), a többi értékelhetetlen
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolc, Lévay József utca 2.

A Szallas.hu 2007-ben indult azzal a céllal, hogy az országban található szállásajánlatok az interneten is elérhetővé és összehasonlíthatóvá váljanak. Több mint 3600 belföldi hotel, apartman ,panzió és vendégház ajánlatait közvetíti. 2014-ben a Szallas.hu nyerte meg a régió leggyorsabban fejlődő technológiai cégeinek versenyét, a Deloitte Közép-Európai Technology Fast 50 díjat. Rendelkezik hivatalos mobilapplikációkkal is a weboldala mellett.

Vélemények más cégekről