Systemax Business Services Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Systemax Business Services Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-04-24
Nagyon jó csapat tagja lehetek, ahol a közvetlen főnökök támogatnak mindenben. Az iroda bámulatosan szép szeretek itt lenni. A fizetéssel is maximálisan meg vagyok elégedve, ezzel elég jól tudnak motiválni. Szeretem a Systemax-ot.
2016-03-14
Keves a fejlodesi lehetoseg konnyu megragadni egy szinten. A fizetesre egy rossz szavam sincs inkabb a kulturan kellene valtoztatni. Mostansag eleg sokat fenyegetoznek a nagyfonokok hamar be lehet kerulni egy feketelistara.
2016-01-19
Minden szep minden jo
2014-10-13
TIpikus SSC, gyönyörű iroda, jó vállalati kultúra, jó fizu. Negatívum a sokszor kiszámíthatalan munkaidő és nem igazán gondolnak a dolgozók továbbképzésére megbecsülésére. Végzed a munkát, markolod érte a pénzt és ennyi.
2014-09-03
Nagyon szerettem volna ide bekerülni és végre sikerült. Nagyon meg vagyok elégedve, kis túlzással ez egy valóra vált álom. Igazi multinacionális környezet, jófej mosolygós emberek, közvetlen és segítőkész felettesek. Az iroda és minden szuper, rengeteg jutatás, sportolási lehetőség van, a fizetés pedig tökéletes erre már lehet karriert alapozni. Ajánlom mindenkinek itt biztos anyagi és tudásbeli alapokat lehet szerezni.
2014-04-21
Hajtós pörgős munka de a cég mindent megtesz hogy könnyen és gyorsan menjen a munka. Tetszetős az iroda és a managerekkel is nagyon jó a viszony. Szeretem a Systemax-ot.
2013-02-08
Elegedett vagyok minden teren de megis inkabb csak fiataloknak ajanlanam. Ennek az az oka hogy bekerulni nehez kikerulni mar konnyebb raadasul nem sok fejlodesi lehetoseg van igy inkabb penz es tapasztalatszerzesre jo nagy karriert nem lehet ra epiteni.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VIII. kerület, Futó utca 35-45.

A Systemax Inc. amerikai tulajdonú, a New York-i értéktőzsdén jegyzett Fortune 1000-vállalat és vezető IT-kereskedőcég, amely több ezer terméket kínál a személyi számítógépektől, laptopoktól kezdve az elektronikai termékeken át egészen a kiegészítőkig.

Vélemények más cégekről