Siemens Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Siemens Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2016-06-25
Stabil munkahely ami korrekt anyagi alapokat, úgy hogy nem kell halálra dolgoznom magam. A légkör csillagos 5-ös, jó fej emberek dolgoznak itt.
2016-02-01
Na itt tényleg versenyképes a fizetés, jól megközelíthető, van cafeteria is, munkába járási támogatás. A környezet nem kiemelkedő de az adott munkához megfelelőek. Vannak kihívást jelentő feladatok, de azokat is simán meg lehet oldani. Ajánlani tudom, szerintem egy vállalható, sőt jó munkahely!
2013-06-09
Nagyon jó juttatási csomaggal rendelkezik és elég jó a fizetés is. A munkaidő kötetlen, van idő a családomra is, a kollégákkal is nagyon jó a hangulat szeretek velük dolgozni. A körülményeket még lenne mit javítani illetve sajnos az előrelépési lehetőségek se olyanok mint amit az ember elvárna, de összességében szerintem egy jó hely amit nagyon szeretek.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIV. kerület, Gizella u. 51-57.

A Siemens Zrt. Magyarország meghatározó nagyvállalatai közé tartozik, sokoldalú tevékenységével jelen van a mindennapokban: megtalálható a korszerű nagyvárosi tömegközlekedési eszközökben, az elővárosi vonatokon, az energiatermelést biztosító erőművekben, az épületek energiahatékonyságát biztosító berendezésekben, a kórházak diagnosztikai eszközeiben, az autógyárak mérnöki tervező szoftvereiben és az egyetemek oktatóközpontjaiban.

Vélemények más cégekről