SAP Hungary Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

SAP Hungary Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

2017-01-19
Szeretek itt dolgozni, sokat tanulok és az idegen nyelvet is napi szinten használom. A munkatársaim megértőek segítőkészek a vezetők inkább csak korrektek. A fizetés+juttatások kombó nagyon jó, ha az ember előrébb tud lépni akkor pedig már szinte busás, nem is beszélve a céges telefonról+kocsiról. Ezáltal nem kis motivációja van a dolgozóknak
2016-12-18
Komoly munkahely ahol elvárják a pontos, gyors precíz munkát, de természetesen csak néhány oktatás után. A jó munkát pedig busásan meg is fizeti a cég azzal nincs baj. A főnökök hozzállása a mindennapok során eléggé hajcsár, de négyszemközt korrektek és rugalmasak is tudnak lenni. Itt meg lehet tanulni mi is a munka és milyen a jó kereset.
2016-12-05
Az egyetlen jo amit kitudok emelni az a fizetes a tobbi atlagos a fonokok meg meg rosszabbak mint mas ilyen nagyobb cegnel
2015-04-21
Jó kis pénzt lehet itt keresni, viszont azért rendesen meg is kell dolgozni. Elvárják a fejlődni akarást és tudást a folyamatos képzések miatt is. Általában a legjobbakat foglalkoztatják. A munka kiszámítható és gyors a cég mindent megad a dolgozóknak ami szükséges, nagyon szép kis juttatási csomaggal rendelkezik. Mindenképpen ajánlatos megpróbálni mert főleg egy fiatal rengeteg dolgot tud tanulni és nem mellesleg szép kis pénzt kereshet.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest III. kerület, Záhony u. 7 

A világ vezető üzleti szoftvergyártójaként az SAP olyan termékeket, szolgáltatásokat kínál, amelyek segítik az üzleti innováció felgyorsítását. A világ negyedik legnagyobb szoftvercége. Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. Magyarországon több mint 600 főt foglalkoztat.

Vélemények más cégekről