Provident Pénzügyi Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Provident Pénzügyi Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-06-16
Bele kell szokni amugy nem rossz melo csak az ugyfelek szokasait kell felmerni. Itt is igaz az, hogy annyit keresel amennyit mesz. Nem szabad az elejen feladni es ha nem is teljes munkaidoben de mondjuk reszmunkaidoben teljesen jo hely
2016-12-16
Van alap fizetés,és van jutalék is. Az én alapom netto 57 ezer,és ha jo honap van 50-90 kozott van a jutalek is. 4 oraban vagyok bejelentve,heti 2 napot megyek intenziven,(10-18ig) főleg hetvegen. Teljesen teritik az uzemanyagot, (olykor meg marad is) van ceges telefon is. Az elejen nagyon kemeny,de utana ha mar tudod a fix hazakat,es ismered az ugyfelek szokasait mar piskota.
2016-08-07
A munka kötetlen és rugalmas, de sokszor problémás, az ügyfelek miatt. Sokat kell autózni, estig odalenni, ez a magánéletben okozhat egy-két problémát. Amúgy egy tűrhető munkahely.
2016-05-14
Folyamatosan emberekkel kell foglalkozni, ezt mindenki döntse el maga, hogy előny vagy hátrány. Sokat kell autózni és úton lenni, de azért egy bizonyos szintű támogatást kapunk. Költségteérítés van
2015-07-22
Egynek elmegy, mivel valahonnan pénzt kell keresni. Az utazást, telefont térítik a pénz nem sok de tűrhető.A munkatársak főnökök elmennek.
2014-01-08
Van a cégnél lehetőség, vannak oktatások lehet előrelépdelni. A legnagyobb probléma a fizetés, inkább részmunkaidőben érdemes ezt csinálni, mert megélni nem olyan egyszerű belőle.
2013-06-30
Szeretek itt dolgozni jok a kolegak es kapunk meg gps-t is a fonoksegtol. Ajanlom.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Angyalföldi út 6.

A Provident Pénzügyi Zrt. a személyi kölcsönök piacának meghatározó szereplője. Rövid futamidejű, kis összegű kölcsönöket nyújt banki átutalás útján a mindennapi élet felszerelési tárgyainak, tartós fogyasztási cikkeinek megvásárlásához, szolgáltatások igénybevételéhez.

Vélemények más cégekről