PricewaterhouseCoopers Könyvvizsgáló Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

PricewaterhouseCoopers Könyvvizsgáló Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-10-04
Nagy felelősséggel járó munkahely, ahol azért elég nagy a hajtás. Viszont a fizetés, a környezet, a munkatársak, külföldi lehetőségek mind mind kárpótolják. Ajánlom mindenkinek hogy próbálja ki megbánni biztosan nem fogja.
2015-09-27
Imádok itt dolgozni rendezett szép tiszta az iroda, a munkatársak is nagyon befogadóak és megértőek voltak. Rendszeresek a képzések így nagyon sokat lehet fejlődni tanulni a vállalatnál. Az előrelépési lehetőségek is adottak csak meg kell értük dolgozni. A fizetés és a juttatások kimagaslóak, több mint elégedett vagyok velük. A munkaidő rugalmas sokszor fordul elő túlóra, de valamit valamiért.
2014-02-22
Fiatalon karrierre vágyva még jó itt dolgozni, de később már nem feltétlenül éri meg a rengeteg stressz, túlóra, csesztetés, hülyeség. Gürizős meló de persze anyagilag kifizetődik. A Big4-ból az egyik legjobb cég szerintem
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest V. kerület, Bajcsy-Zsilinszky út 78

A PwC a legnagyobb gazdasági tanácsadó szervezet a világon. Üzleti problémákra kínál megoldásokat, nemzetközi, hazai cégek, közintézmények, társadalmi szervezetek számára. Magyarországi irodája 600 munkatársat foglalkoztat. Szolgáltatásai: könyvvizsgálat, adótanácsadás, üzleti tanácsadás, jogi szolgáltatások.

Vélemények más cégekről