Pannonjob Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Pannonjob Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2015-02-08
Szeretem hogy emberekkel kell dolgoznom és nem csak egy irodába vagyok bezárva sok unalmas ember közé. A magánéletre is van lehetőségem anyaként ez egy tök jó hely.
2013-10-04
Alacsony a fizetes nincs mit mondanom
2013-09-01
Nagyon szeretem a kollegaimat nagyon szeretek az emberekkel dolgozni és ez a cég ehhez lehetőséget nyújt. Többször képzéseken veszünk részt, ahol hasznos információkat kapunk a munkánkhoz. Első munkahelynek, megtanulni hogy mit hogy kell csinálni nagyon jó, sajnos a fizetés viszont alacsony. Sokan elmennek a jobb pénzért.
2013-07-22
Baromi jó fej kollégák, néha sörözünk az ügyfelekkel élvezem a közös munkát bár azért van köztük bunkó is. Egy korrekt hely, ahol figyelnek az emberre, csak a fizetés lehetne magasabb.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Fejér Székesfehérvár, Berényi út 72-100

Munkánk során kiemelkedő hangsúlyt fektetünk ügyfélkapcsolatainkra, és arra, hogy minden esetben gyors, rugalmas, pontos, és a Megbízó igényeinek megfelelő, testre szabott szolgáltatást nyújtsunk. Ügyfeleinknek tekintjük a hozzánk forduló álláskeresőket és az általunk kölcsönzött munkavállalókat, hiszen az ő megelégedettségük szakmai munkánk alapja.

Vélemények más cégekről