OTP Bank Nyrt. - állás, fizetés, munka vélemény

OTP Bank Nyrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-11-15
Dolgoztam az egyik fiókban egy ideig de a fiókvez egy rémálom volt, aki rosszindulató bunkó és tapló volt, de máshonnan se hallottam jókat a vezetőkről. Egyre többen mondanak fel ennek oka a fizetés meg az ilyen típusú főnökök. Van nem egy-két pénzintézet ami sokkal jobb mint az OTP.
2017-06-15
Nemrég vagyok itt de eddig még nagyon elégedett vagyok, becsületesen dolgozom, a munkatársaim is elismernek és szeretnek. Rengeteg közös porgramunk csapatépítőnk van. Emberekkel kell foglalkoznom, amit amúgy is nagyon szeretek.
2017-06-13
Stresszes monoton munka, viszont kellemes környezetben lehet dolgozni. Bőséges cafeteriát kapunk, illetve a a fizetés sem minimálbér persze.
2017-02-10
Nagyon stresszes itt dolgozni. Nagyon sokat kell dolgozni mindenféle dolgot be kell tanulni. Sok függ a munkatársaktól is, azonban 12 hónapig nem válthat a dolgozó fiókot, gyűjtenie kell a pontokat (pontrendszerben) és feltéve ha elég pontgyűjtős feladatot kap és a másik fiókvezető rábólint akkor válthat fiókot. Ez nagy kiszúrás mert ha az ember rossz munkatársakat fog ki akkor bizony vége a dalnak. Fiókosként kb. nettó 160at lehet kapni azt sem kezdőként. Erre jön még cafeteria meg bónuszok de azokért már rendesen meg kell dolgozni.
2015-12-19
Megbízható jó háttér, pontos a fizetés, jó az elszámolás. NIncs semmiféle trükközés. Sokszor az ügyfelek lefárasztják az embert, de ez is a munkánkkal jár. Jó a csapatszellem és a hangulat is. Ajánlom!
2015-07-22
Talán a legkorrektebb magyar bank, itt minden törvényes és az ország legnagyobb bankja, ami ráadásul 100%-ban hazai kézben is van. Megtiszteltetésnek veszem, hogy itt dolgozhatom.
2015-04-02
Ugy gondolom Magyarorszagon elegge jo munkahely az atlaghoz kepest. Nem egyszeru bekerulni, de aki bekerul szorgalmasan dolgozik es a munkatarsakkal is kijon nincs rossz dolga.
2014-09-26
Folyamatos képzések vannak, ha eléggé szorgalmas és kitartó vagy, akkor el lehet érni egy olyan szintre, amikor már jól elvagy és a pénz is több valamint a munkaidő is rugalmasabb.
2014-07-27
Korrekt munkahely, eldolgozgatom itt.
2013-12-12
Én csak a fizetést tudom kiemelni ami valljuk be nem annyira rossz. De azért itt is vannak felettesi hülyeségek, inkorrektségek, és persze egy egy nap kész bolondokháza. Stresszes feszített a tempó, az ügyfelek türelmetlenek.
2013-06-14
Korrekt (nem kiemelkedő) fizetés, előrelépési lehetőség, megbecsülés. Ezt nyújtja a cég. Sajnos ezért sokszor a szabadidőmmel kell fizetni. Munka és a magánélet egyensúlya túl sokszor burol fel a munka irányába.
2013-03-03
Jó a munkakörnyezet, jók a juttatások és stabil munkahely. Nagy az összetartás a cégen belül, ami a munkánkhoz elengedhetetlen. Nekem közel is van a lakásomhoz ráadásul, nem kell sokat reggelente utaznom.
2013-02-26
Fiatalként nem egyszerű a helyzetem, hiszen tényleg jó a hangulat, viszont a vezetésben sok az idős, és emiatt sok a rugalmatlanság. Kicsi fiatalítás nem ártana, de ettől függetlenül én szeretem.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest V. kerület, Nádor utca 16.

Az OTP Csoport Magyarország legnagyobb pénzügyi szolgáltató csoportja. A csoport ma már a térség 8 országában van jelen, a 2000-es évek elején megkezdett terjeszkedésnek köszönhetően. 12.2 millió ügyfele van, és 1500 bankfiókkal rendelkezik a világban. Az OTP Bank az ország piacvezető hitelintézete.

Vélemények más cégekről