NXP Semiconductors Magyarország Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

NXP Semiconductors Magyarország Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-10-26
Szeretek itt dolgozni megbecsült dolgozó vagyok mind anyagilag mind erkölcsileg. A céges rendezvények egy nagyon jó csapattá kovácsolták a miénket szóval minden nap öröm bejárni. A munka nem nehéz inkább csak sok de a fizetés szerintem elég jó motiváció.
2017-07-17
A munkatársak nagyon jók segítőkészek igazán jó csapatunk jött össze. A vezetéssel és a főnökömmel is elégedett vagyok támogat amiben csak tud, sokszor össze tudunk ülni megbeszélni az eddig történteket, illetve stratégiát készíteni a közeljövőre. Számomra ez hatalmas segítség. A munkaidő kötetlen, ez egy kisgyermek mellett megint csak hatalmas áldás, hiszen rengeteg probléma van ami miatt el kell szaladnom a munkahelyemről, de ezt sem veszik zokon, nagyon humánus mindenki hozáállása. Elvárják a pontos és szorgalmas munkát de ezzel nálam ugye alapból nincs baj. Ami az anyagiakat illeti jó az alapfizetés és teljesítményarányos bónuszok is vannak, nem beszélve a pótlékokról. Bátran állíthatom hogy életem eddigi legjobb munkahely, ahonnan remélem jó pár évig még nem kell váltanom, sőt remélem a ranglétrán is sikerül előrejutni, amire azért minden esélyem megvan.
2015-02-02
Szeretek itt dolgozni nagyon jó a környezet és a fizetés és a főnökök hozzáállása is rugalmas így van idő a családomra is.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest XI. kerület, Budafoki út 91-93.

Az NXP a világ első 10 félvezetőgyártó vállalatainak egyike. A Philips alapította több mint 50 évvel ezelőtt. Az európai illetőségű cégnek 37.000 alkalmazottja dolgozik a világ több mint 20 országában. 

Vélemények más cégekről