Nestlé Hungária Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Nestlé Hungária Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-11-25
Folyamatos muszakban kell jarni ezert minden nap nagyon faraszto de meg most jo a fizetes es jon az unnep szoval allando hajtas es tulora van. A fizetes nem jo egyaltalan de azert iss borsodban mar ennek is orulni kell. van kedvezmeny a termekekre ennek afiaim nagyon szoktak orulni. A kornyezet eleg jo mert tisztasag van es takaritani kel allandoan.
2017-04-21
Nem lenne rossz hely de az emberek és a fizetés elveszi a kedvem mindig a munkától. Pedig a meló az laza egyáltalán nem megerőltető vagy nehéz, nincs is nagy pörgés.
2016-09-20
Munka szempontjából jóval lazább mint egy Bosch mondjuk, csak tele van fura emberekkel és a vezetők is elég érdekesek. Ettől függetlenül én ajánlom!
2016-08-22
Felvételi tesztet kellett írni ami nagyon könnyű volt bárki megcsinálta volna. Még egy második osztályos gyerek is. általános intelligenci teszt ami ált matekbol pl hogy mi illik a kérdőjel helyére meg ilyesmi. szövegértési feladat rajzoslos cucc tisztára az iskolában éreztem magam ujra. Egy kis téglalapban lévő geometriai formákból álló képet kell lemásolni egy másik téglalapba.
2016-02-07
A környezet és a cég rendben van, mindig kapunk korrekt kis juttatásokat is. A vezetők bizonyos szinten rugalmasak, és empatikusak. Biztos munkahely, ahol arra is figyelnek, hogy a dolgozót milyen körülmények fogadják. A fizetés is elfogadható a kollégák is. Szerintem jó munkahely.
2015-12-02
Nagyon keveset lehet keresni potlekokkal is alig 130-at akinek van gyerek az talan tobbet is megkereshet mert nincs adoja. a munkatarsaim szeretem csak de az uram mar elment pestre ott tud csak jobban keresni itt nem lehet.
2013-12-24
Sokat kell dolgozni de legalább meg van fizetve. Bejelentett munka a pénzt időben megkapjuk, megbízható munkahely. A társaság is rendben van, ahhoz képes a fizetés se rossz.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest IX. kerület, Lechner Ödön fasor 7

A Nestlé ma a világ vezető élelmiszeripari, táplálkozás, egészség és életmód vállalata. Központja Svájcban, Veveyben van.

Vélemények más cégekről