Monsanto Hungária Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Monsanto Hungária Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2016-08-20
Szeretem a munkatársaim a Monsantonál valamint hogy jó környéken van és hamar be tudok menni. Fiatalként sokat fejlődni szokni ezt a környezetet és ezt a fajta munkastílust. A fizetés is tűrhető, rengeteg plusz juttatást ad a cég.
2016-04-19
Jó csapat, sok tréning, tényleg tudsz fejlődni. A hely lehetne jobb, de ez legyen a legnagyobb gond.
2015-10-11
Elegge hektikus a munka sok a tulora meg otthon is rengeteg szoktam dolgozni. A vezetok be vannak betonozva elorehaladni szinte nem is lehet es ahhoz kepest mekkora ceg nalam a fizetes is meltatlanul keves. Egyeduli pozitivum a kollegak jofejsege miattuk szeretek csak bejarni. Egyedulallo munkamaniasoknak jo hely lehet de csalados nem beszurkulni vagyok keruljek
2014-03-05
Rengeteg jóbarátra leltem itt életem első munkahelye. Szeretem a hangulatot, igaz a munka sokszor stresszes de legalább a fizetés mindig megvan. Nagynevű cég a későbbiekben referenciaként szépen mutat majd.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Váci út 96-98.

A Monsanto Company leányvállalata a Monsanto Hungária Kft., 1997 óta tevékenykedik Magyarországon. Kezdetben a Monsanto Kft. kizárólag növényvédő szerek forgalmazásával foglalkozott. 1999-2000-ben előbb szántóföldi növényfajok (kukorica, napraforgó, repce) vetőmagjaival bővült a termék skála, majd 2008 után zöldségnövényekével is.

Vélemények más cégekről