Unicredit Bank Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Unicredit Bank Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-01-26
Én egyetem mellett részmunkaidőben dolgozom, rendes gyakornoki munka tapasztalatnak nagyon jó. A többiek tök rendesek bár sokszor nagyon fáradtak.
2015-12-01
10 éve vagyok az Unicreditnél, régen minden más volt. Alapvetően elégedett vagyok, biztos az állásom, de a fizetés már nem a régi.
2015-11-27
Az Unicredit a második munkahelyem, nagyon kemény a fizetés más helyeken magasabb és a magánéletre sincs sok lehetőségem. Többet szeretnék a barátaimmal lenni, azonban szabadságot is alig tudok kivenni. A munkakörülmények jók.
2015-09-27
Én ugyan csak a bankban takarítom, de szeretem mert nincs nagy kosz és mindig mosolygós vagyok.
2014-06-06
Mióta itt dolgozom lenygesen stresszesebb vagyok, a fizetes keves, a fonokok nem honoraljak a jo munkat az csak elvaras de semmi pozitiv visszajelzest nem kaptam az elmult fel evben. A munkatarsaimat nagyon szeretem, ezert nem mentem meg el.
2013-09-23
Szuper hely biztonságban éreztem magam majd innen mentem nyugdíjba. Ha tanulni fejlődni szeretnél, akkor nagon ajánlom, főleg ha a pénzügyi szektor rejtelmeiben szeretnél elmerülni.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest V. kerület, Szabadság tér 5-6

Az Unicredit Bank Hungary Közép- és Kelet-Európa legnagyobb és legdiverzifikáltabb, körülbelül 2500 fiókot üzemeltető Unicredit csoport tagja. Kedvező feltételek mellett kínálja pénzügyi termékeit és szolgáltatásait, mind a magánszemélyeknek, mind a kis- és nagyvállalatoknak egyaránt. Termékei és szolgáltatásai lefedik a szektor teljes kínálatát.

Vélemények más cégekről