Ardagh Aluminium Packaging Hungary Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Ardagh Aluminium Packaging Hungary Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-25
A fizetes lehetne tobb amelo meg kevesebb mert elegge faraszto az egesz napos allas...
2017-09-13
Eleg normalis fizetes es a fonok sincs a nyakamban allandoan. Ha baj van otthon, akkor is elngednek. Jofejek a munkatarsak, nincs idegeskedes. A ceg betartja a szabalyokat meg sose volt baj az elszamolasnal. Meg szeretek itt dolgozni.
2017-06-15
Bérben elég jó a környéken, a vezetés igenis törődik a dolgozóival. A helybeli embereknek ideális. Könnyen megközelíthető, busz jön és megy. Biztos anyagi háttérrel rendelkező cég, senkinek nem kell félteni a munkahelyét. Szerintem normális munkahely, elég sokan dolgoznak már itt régóta.
2017-04-11
Nagyon alacsony a fizetés mégis sokan járnak be, mert a környéken nem sok a lehetőség. Elég sok melós meggyötört már a hangulat is eléggé ingadozó. A magas elvásárok miatt sokszor szokott feszült lenni a légkör. Emiatt nem ajnálom. Ami miatt talán igen az, az hogy biztos munkahelyet és biztos fizetést jelent sok környékbelinek, van korrekt étkező és a bejárás is busszal biztosított.
2016-12-15
A környéken az egyik legjobb cég, biztos állást nyújt normális fizetésért. A környék picit taszító de amúgy okés
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Somogy Szenna,  Árpád utca 78.

Az Ardagh Aluminium Packaging Hungary Kft. 2012 óta a nemzetközi Ardagh cégcsoport tagja. Alumínium csomagolóanyag gyártásával foglalkozik szoros együttműködésben a francia és holland tagvállalatokkal. Magyarországi telephelyén a cég alumínium aerosol palackokat állít elő, európai szintű gyártástechnológiájával.

Vélemények más cégekről