Magyar Telekom Nyrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Magyar Telekom Nyrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

2017-11-13
Jo csapat eleg jo fizetes tulora fizetve van ceges bulik. A melo hajtos es sok az ember maganelete felett atveszi a munka az iranyitast. Kozel van a lakasomhoz hamar be tudok erni.
2017-10-22
A kornyezet ok, a munkatarsak baratsagosak es nagyon jofejek szeretek veluk dolgozni. Mindenki probal segiteni es turelmes amennyire csak lehet. Ok is motivalva vannak hiszen ha en jobban dolgozom ok tobb premiumot kapnak. Lehet tanulni okosodni fejlodni kitartoaknak elorelepni is.
2017-10-05
A fizetés ma inkább már az átlagoshoz tart, de ehhez rengeteget kell dolgozni elég sűrűn bent kell maradni túlórázni lassan egy multis elvárás lesz már ez is. A munkaeszközök rendszerek elavultak emiatt sokszor van probléma ami rajtunk csattan. Amúgy elég jó kis prémiumokat adnak, utazás, van céges üdülő stb. Csak ezért kb meg kell szakadni. A többi multihoz hasonlóan egy itt eltölöttt pár év nagyon szépen mutat az önéletrajzban, így legalábbis kipróbálásra mindenkinek ajánlom, de szerintem hosszútávon ezt nehezen lehet bírni.
2017-09-25
A munkával nincs baj kibírható nem is nehéz, az eszközök környezet adott rendben vannak. Előrépési lehetőség viszont egyáltalán nincs a fizetés meg már évek óta változatlan, nem is akarnak bérfejlesztést végrehajtani. A munkatársak és a főnökök rendesek normálisak.
2017-07-21
A környezet szó szerint véve irodai és rideg de ide is betörtek már a színes babzsákok pufik meg egyéb dolgok. Kicsit ezzel sikerült is feldobni az egésznek a hangulatát. A fizetés az nagyjából stimmel az ember végzettségéhez. A csapat nagyon jó, a leader mindent megtesz a csapatért tényleg igazi vezető egyéniség én nagyon szeretem. Ugyan vannak cégen belül mozgások, de sokszor szoktak átszervezések lenni, így nehéz az előrelépés és sajnos bárkit bármikor leépíthetnek.
2017-06-14
Tényleg jólcsengő név de bekerülni igazán csak protekcióval lehet sajnos. Ha van ismerősöd csak formaság az egész és bent vagy.
2017-05-02
Nagyon elégedett vagyok a Telekommal mert kitűnő környezetet biztosít a számunkra a munkánkat megfelelően motiválja és a munkaeszközök is modernek. A csapatszellem kimagasló a cégen belül, de erre még a csapatépítők alkalmával is rá szoktak erősíteni, mindenki segítőkész és rendes. A munkát a folyamatos kihívások és pörgés jellemezi de mikor a fizetésem meglátom, akkor megnyugszom, hogy igen végre valahol megbecsülik és megfizetik azt a rengeteg energiát, amit a munkába fektetek. Számos előrelépési lehetőség és megannyi oktatás érhető el a cégnél, így biztos a tanulás fejlődés. Fiataloknak is jó szívvel ajánlom!
2017-04-10
Fiataloknak mindenképpen jó, sok a munka és kötelező túlóra is szokott lenni, de legalább korrekt módon ki van fizetve. Sok olyan pluszt ad amit csak nagyon kevés cég engedhet meg magának. Egy önéletrajzban mindenképpen jól mutat az itt eltöltött idő.
2017-02-02
A kollégáimmal maximálisan elégedett vagyok nagyon jó hangulatot szoktunk a cégnél csinálni. A fizetés viszont megragadt egy pár évvel ezelőtti szinten és ez kicsit most már böki a csőröm, valahova mozdulni kellene, hiszen mint beígérték már nem várható béremelés biztosan.
2016-06-21
Normális kereset, jó juttatási csomag, folyamatos továbbképzések. Figyelik nagyon a teljesítményünket és ehhez igazítják a fizetést így a hajtás az biztosra vehető.
2015-02-28
A környezet jó, a fizetés már csak átlagos. Referenciaként jól cseng a cég neve, ha valaki munkát keresne. Szinte kötelező a túlóra, de legalább kifizetik. Igazán előrelépési lehetősége csak a vezetőség baráti körének van. Ha kitartó vagy és ez motivál téged eljuthatsz céges kirándulásokra, külföldi utakra is akár. Nagy a stressz, mivel a rendszer sok helyen lassú és a felhergelt ügyfél a dolgozóra önti minden haragját. Az évek alatt sokat esett már a morál. /Egy volt dolgozó/
2014-05-10
Szerettem ott dolgozni, jó főnökök és nagyon kellemes környezet volt ott. Sajnos más okok miatt el kellett onnan jönnöm!
2014-05-01
A cég sokat tesz a munkatársak és az ügyfelek elégedettségéért. Szeretek itt dolgozni.
2013-09-13
A csapatszellem az amit ki tudok emelni, nagyon jó az összetartás. Időben kapom meg a fizetésem és közel van a lakhelyemhez.
2013-06-22
Kitűnő juttatási csomag van, viszont feszített a munkatempó. A munkakörnyezet és a munkamorál nagyon jó!
2013-03-17
Jó légkör, jó juttatások, jó munkatársak.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest I. kerület,  Krisztina krt. 55.

A Magyar Telekom Nyrt. vagy Magyar Telekom Távközlési és Telekommunikációs vállalat, Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója és egyben egyik legnagyobb cége. Telekommunikációs és infókommunikációs szolgáltatásokat nyújt mobil és vezetékes hálózaton, adatátviteli és nem hangalapú módon, valamint informatikai és rendszerintegrációs területen. T-Mobile néven vezetéknélküli mobilszolgáltatásokat, Telekom néven vezetékes hanghívásokat, internetet valamint digitális TV szolgáltatást, T-Systems néven pedig nagyvállalati ügyfeleknek nyújt szolgáltatást.

Vélemények más cégekről