LuK Savaria Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

LuK Savaria Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-05-19
Alkalmi melon voltam csak itt de kemeny az tuti hogy aki hosszu ideje itt van az kemenyen megdolgozik a penzeert faszagyerekek
2016-08-26
A környékbeli cégeknél mindenképpen jobb a fizetés is több illetve a főnökök hozáállása is másabb, bár a többi cégét csak hallomásból tudom leginkább.
2016-08-09
Megbízható biztos cég, rengeteg juttatással, támogatással. A kollégákkal jó a munkakapcsolat, megkönnyítik a mindennapokat.
2016-05-19
Van bufe meg heti es havi kifizetes is. Reszmunkaidoben is lehet dolgozni aki akar annak. Kozel van hozzam, de busszal is hozzak viszik a melosokat. Szerencsere eddig mindig jo embeekkel dolgoztam.
2015-11-06
Állandó hajtás túlórák feszített tempó, őrjöngő műszakvezetők, folyamatos terror. Szerintem ezzel mindent elmondtam.
2014-09-26
Stresszes munkahely állandó hajtás, a főnökök meg lenézik a kisembert és úgy hiszik ők a királyok. Kevés a szabadidiő és ehhez képest a pénz se valami sok. Nincs most jobb dolgozni meg kell. Végülis itt is elvagyok.
2013-07-18
Meg kell tanulni alkalmazkodni és a rendszer része lenni. Nem jobb mint bármelyik másik hasonló üzem. Itt is dolgozni kell, keményen, hazamész másnap ugyanez. Itt ez az élet rendje.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Vas Szombathely,  Zanati út 31

Az LuK neve 1965 óta egyet jelent az innovatív lendülettel, a fokozott vevőorientáltsággal és az autóipari hajtásláncok elemeiből álló kínálat kiváló minőségével.

Vélemények más cégekről