Linamar Hungary Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Linamar Hungary Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-02-10
Allando tizenkettozes tulora csak eszel alszol meg gurcolsz en mondom itt nem elet az elet. Csak az dolgozzon itt akinek nagyon muszaj
2017-01-12
Az iroda már sokkal kellemesebb mint a termelés így én most nem a rossz kommentek táborát fogom erősíteni. Szerintem a cég korrekt módon fizet, bár elvárja a kemény és szorgos munkát. Előrelépési lehetőség nem igazán van, a főbb pozicióban lévő emberek be vannak betonozva. Sok a készínű ember, aki próbál nyalni szóval észnél kell nagyon lenni. De ezeken kívül nagyon sokat nem panaszkodom.
2016-12-22
Borzasztó csak azt tudom mondani. Semmibe nem nézik a dógozót, csak robotok vagyunk. a kutyával otthon szebben bánnak szerintem. A pénz nagyon kevés az üzem is borzasztó a munka meg fárasztó.
2016-04-23
Egy pár hónapig dolgoztam itt de eletem legrosszabb idoszaka volt, annyira faradtnak kimerultnek es kisajtoltnak meg sose ereztem magam. Ha meg meglettem volna fizetve akkor azt mondom igen megerte de igy nagyon nem. Egyedul a tarsasag amiben pozitivan csalodtam.
2014-10-25
elvagyok itt mer kell a melo, a kolegak jofejek meg minden, de a penz az keves nagyon keves a munka meg faraszto. Ahogy lehet megyek is innen el, vicc az egesz.
2014-06-16
Jó a közösség, bartáságos mindenki, a munka nehéz, a fizetés se sok, de a többi helyi céghez képest még tűrhető. Nincs számomra jobb, így szeretek ide járni.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Békés Orosháza, Csorvási út 27

Társaságunk Békés-megye és az Alföld egyik legnagyobb mezőgazdasági gépgyártó vállalata, melyet még ismertebbé tesz erőteljesen növekvő autóipari ágazata.

Vélemények más cégekről