Lidl Magyarország Bt. - állás, fizetés, munka vélemény

Lidl Magyarország Bt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

2017-11-13
Az egyszer még jó hogy a fizetés elég magas de amit ezért elvárnak szerintem túlzó. Ilyen tempóban még sehol sem dolgoztam és az üzletvezető is olyan volt mint egy hajcsár. Kevesen voltunk állandóan beráncigáltak a szabadnapokról. Nem szerettem itt dolgozni, másnak se ajánlom!
2017-09-25
Az egyik legjobban fizető kereskedelmi melóhely, főleg tapasztalattal rendelkezőknek ajánlott, ők meg lesznek elégedve mindennel és hosszútávú becsületesen fizető munkahelyük lesz. A szorgalmat és a kemény munkát itt tényleg értékelik és nem a többiek húznak le.
2017-09-20
Az én kollégáim szeretnek itt dolgozni hajtanak és sokat mosolyognak velem együtt. Örülök hogy itt dolgozhatok mert végre anyagilag is stabilabb lábakon állok. A munka viszont pörgős bírni kell a tempót lustáknak munkakerülőknek nem ajánlom.
2017-06-14
A béremelésnek hála már jobb gyomorral megyek be reggelente dolgozni, mert tudom hogy a boltok közül pénzben ez a legjobb.
2017-05-29
Szeretek itt dolgozni jó véleménnyel vagyok az áruházról. A munkatársak rendesek, a bérem itt helyben jónak számít és még előrelépési lehetőségek is nyitottak a számomra!
2017-04-14
Megfelelő körülmények, sok lehetőség korrekt fizetés viszont kemény és hajtós napok.
2017-03-10
Korrekt cég és munkaadó figyel a dolgozóira, a megfelelő munkaeszközöket nyújtja, megpróbálja megkönnyíteni a mindennapjainkat. A bért is próbálja elég magasan tartani, aki jól dolgozik azt előléptethetik ha hajlandó kicsit tanulni. Szeretek a Lidlben dolgozni.
2017-02-01
Sokat kell porogni meg dolgozni neha stresszes is de a fizetes miatt megeri csinalni. Persze nem 10-20 evig addig lepni kell elore mert itt azert sztem nehezkes. De amugy jo hely szeretem ajanlom.
2016-01-18
Sajnos aki nem tud pörögni az kihullik. Jó a társaság nálunk, viszont rendesen meg kell dolgozni érte. A juttatás és a pénz is jó főleg a Penny-hez, Tescohoz képest. A munkaadó amúgy megbízható a fizetés idejeében megjön, inkább a kisfőnökökkel van a baj akik áruház szintjén szívatnak.
2015-08-23
Jó a társaság, de csak akkor ha be tudsz illeszkedni. A vásárlók sokszor parasztok. A fizetés tényleg nem rossz, de azért keményen meg is hajtanak.
2015-07-25
Van egy hely, ahol rendesen kereshetek. Igaz az iteni fizetesek amugy sem magasak, de legalabb biztos munkam van. A lanyokkal jol tudunk egyutt dolgozni.
2015-07-06
Aki tud pörögni, felveszi a tempót és bírja a kritikát csak annak ajánlom. A pénz a többihez képest jó!
2014-12-15
Nem egy biztos munkahely,ahol ,ha nem vagy szimpatikus kinéznek és szívatnak,hiába hajtasz...
2014-05-02
Én jól érezm itt magam. Voltam már több áruházban is, a pénz még mindig itt a legtöbb és jön a Bözsi is. Aki sokat sipál azt kinézek a többiek maguk közül az biztos.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest III. kerület, Rádl árok 6

A Lidl német kereskedelmi üzletlánc. A vetélytársához az Aldihoz nagyon hasonló üzletpolitikájában, itt is jellemző, hogy pár márka csak nálunk kapható. Európa 22 országában található üzlete. 2004-ben kezdett el Magyarországon terjeszkedni. Jelenleg 161 üzlete van, ám ezek száma folyamatosan nő.

Vélemények más cégekről