Lear Corporation Hungary Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Lear Corporation Hungary Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2016-05-26
Nem tudok semmi jót elmondani a Learről sem, mert itt is alulfizetett embereket dolgoztatnak, mintha rabszolgák lennének. És ez nem is feltétlenül a külföldi cég, hanem a magyar vezetők hibája. Nem véletlenül mondják, hogy magyar-magyarnak farkasa.
2015-12-14
A fönökök nagyon bunkók csak akik nyalnak azok jutnak előre a többi semmibe van nézve. A társaság amúgy tűrhető de itt is vannak bunkó mások dolgába orrukat beleütő, szivatós emberek.
2015-11-20
Állva kell dolgozni, és nem tudom az állva varást hányan preferálják de ezerszer rosszabb mint ülve. Attól lesz igazán rossz az ember lába csak. Mindenki döntse el a kevés fizetés megér-e neki ennyit..
2015-03-18
Ne gyere ide az egész nagyon rossz. Ha csak ez az választosáod van akkor okés, de a fejétől bűzlik az egész hal, és azért a pénz nem mindig, minden esetben jelent mindent. Inkább dolgozom már most egy olyan helyen ahol lehet, hogy havonta 10 ezer Ft-al kevesebbet viszek haza, de nem kell a megaláztatástól és a főnökök baromságaitól félni.
2014-12-13
utalok itt dolgozni nemsokara szerencsere mar elmegyek innen. A fonokok katasztrofak a melo meg kemeny
2014-09-17
El lehet dolgozni de nagyon megterhelo allva kell dolgozni a muszakot amit nem biztos hogy mindenki vegigbir csinalni. Penzt muszaly keresni dolgozni kell valahol. En eljottem onnan
2013-12-08
A fizu elmegy de a fejesek borzalmasak. sokszor lehetetlen velük normálisan haladni. be vagyunk jelentve, a pénz mindig időben jön, biztos munkahllyet jelent annak aki el birja viselni a megalazast és a folyamatos csicskaztatast megkülönböztetést.
2013-06-03
Senkinek se ajánlom, csak beragadni lehet a céghez, ahol ráadásul elég kemény a munka is. Nem lehet érdemben előrelépni és senkit sem érdekel, hogy az embernek mekkora a tudása vagy éppen mit tesz meg a cégért. Semmilyen elismerést se kapunk, emberségből nulla az egész.
2013-02-20
Nem értékelik az ember hozzáállását munkáját, a leszidás meg a kiosztás az megy, de dicséretet itt sose kap senki. Talán csak az aki benyalta magát a főnököknél. Előrelépésnél is ez számít mennyit nyaltál, vagy mennyire vagy szimpatikus a főnöknek, nem az amit leraktál az asztalra. A felettünk lévő dolgozók nagyon lenézőek, teljesen hülyének nézik az embert, kizárnak minket a nagyobb dolgokból, projektekből.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Pest Gödöllõ, Haraszti út 4.

Autóalkatrész beszállítás, karosszériaelemek

Vélemények más cégekről