Kühne + Nagel Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Kühne + Nagel Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2016-09-10
Nem almaid munkahelye az tuti, kiveve ha szereted a jo hosszu es kemeny munkanapokat ha mindened a fizikai munka es az arupakolas.
2015-04-03
Hát az az igazság hogy nem éppen álmaim munkhelye. Egész nap csak targoncákat látok, lassan már elalváshoz is azokat számolom. Sok a munka, rengeteget kell menni túlóra robotolás minden. A fizu az ehhez mérten édeskevés, ha kidolgozza magát az ember akkor egy normális magyar átlagbér kijön.
2014-10-08
Megvan minden csak a jo fizetes hianyzik, de itt is csak az olcso magyart hasznaljak ki. Kulfoldon egy ilyen cegnel sokkal tobbet lehet keresni a targoncasokat mindenhol keresik. Akinek nincs csaladja, vagy nincs ami idekosse annak ajanlom kulfoldet, jol meg tudja szedni magat az ember.
2014-09-16
Jó a munkahelyi légkör, haverekkel mindig jól elpoénkodunk, szinte repül a munkaidő. Persze az sem mellékes hogy gyerekkor álmom volt a targoncázás
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Pest Páty, M1 Business Park

1992-es alapítása óta a Kühne + Nagel Magyarország folyamatosan bővítette szolgáltatásainak körét, aminek köszönhetően a magyar logisztikai piac egyik vezető szolgáltatójává vált.

Vélemények más cégekről