KIKA Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

KIKA Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2016-07-14
Szeretem a KIKA-t mert itt tényleg igazi csapat dolgozik együtt a vezetőktől kezdve a beosztottakon át. Segítünk egymásnak amikor csak tudunk, mindig tanulunk valami újdonságot. Persze apró problémák mindenhol vannak de azokon is gyorsan és egyszerűen átlendülünk. Aki kitartó és szorgos az előre tud lépni a ranglétrán.
2014-10-28
Nem lenne egy rossz hely de elég sok a kivételezés rengeteget kell ácsorogni és menni tehát fárasztó rendesen. A csapatszellem nagyon jó, sok továbbképzés is van.
2014-07-22
Családias a csapat és jók a körülmények, a fizetéssel viszont már nagyobb problémáim vannak. Még mindig eléggé kevésnek tartom főleg a konkurenciákhoz képest. Ráadásul a felvételi procedúra is macerás, több teszten is meg kell felelni.
2014-05-29
Elégedetlen vagyok gyenge a fizetés és nagyon plusz juttatás sincs. Hosszúak a napok és nem jut sok idő a magánéletemre se.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Lehel u. 51

Az 1973-ban, egyedi koncepcióval alapított Kika nemzetközi szinten a lakberendezési piac egyik legismertebb szereplője, vásárlóinak egyéni igényeknek megfelelő, minőségi lakberendezést kínál.

Vélemények más cégekről