KÉSZ Építő Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

KÉSZ Építő Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 1/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-18
Meloskent dolgozok nekik nem adnak egy vagyont de hetente megkapom a penzem es tulorazni se nagyon kell. de inkabb itthagyom oket mert mashol jobb lovet adnak
2017-05-22
Szeretik kihasználni a fiatalokat minden csak látszat a háta mögött meg röhögnek mindenkin. Vezetésből nulla. Amúgy a velem egy szinten lévőkkel jól meg lehet lenni, de persze van aki nyal meg spicliskedik mint minden helyen ezért nagyon oda kell figyelni! Sokan fúrják a másikat ezt nem árt ha valaki észreveszi. Anyagilag se egy nag hely, bármennyire is azt mondják meg hirdetik magukat.
2016-04-20
Régimódi nyomasztó vezetés, tisztelned kell mindenki beosztását majdnem mint a középkorban. Amit a felettesed mond az szent nem sokat lehet vitázni mert egyből le van az ember ugatva. Nem szeretem nem jó itt dolgozni, lenézik a kisembereket még a mérnököket is. A nagyoknak meg persze állampapa tolja zsebbe a pénzt nekik nagyon jó mert ők meg tudják magukat szedni. Szóval aki szeret idegeskedni, álmatlanul éjszaka forgolódni mindenért megküzdeni, annak álomhely!
2014-01-01
Nem fizettek ki
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Bács - Kiskun Kecskemét, Izsáki út 6

A KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. Magyarországon az építési piac egyik meghatározó társasága, a közép-európai térség jelentős cége. Több európai országban található leányvállalata, Kecskeméten pedig acélszerkezeteket, lemeztermékeket, épületvillamossági kapcsolószekrényeket gyártanak, melynek nagy része exportálásra kerül. Tevékenysége lefedi az építőipari munkák teljes skáláját, a tervezéstől, a kivitelezésen át az üzemeltetésig.

Vélemények más cégekről