AmRest Kft. (KFC, Starbucks) - Így értékelték, véleményezték mások a munkahelyüket! Te ajánlanád ezt az állást?

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

2017-09-25
Egy önéletrajzban nagyon jól mutató név, de irtó sokat várnak el az embertől és a pénz pedig egyszerűen gyászos. Tipikus külföldi profitorientált vállalat, nem tudom senkinek sem ajánlani.
2017-06-19
Nem ajanalom mivel nem sok maganeleted lesz mellette menni kell hetvegen is es unnepnapokon is sokszor.
2016-11-04
Fiatalként egyetem mellett jó itt dolgozni a KFC-ben mert össze tudom egyeztetni az órákkal és csak úgy vállalok melót. Szerintema fizetés is sokat javult az elmúlt időszakban. Fárasztó mert mikor megindul a vendégek áradata akkor aztán van nemulass. Nap végére igencsak leszakad a lábam az állástól. Kis kiegészítő pénznek én mindenképpen ajánlanám.
2016-06-04
Nem olyan egyszeru mint sokan hiszik birni kell az allando kajaszagot meg az olajet ami egy ido utan bizony mar emelyito tud lenni. A penz jol jon de nem a legjobb kicsit emelhetnenek mar mint a mekiben
2015-03-21
Még egy étteremvezető se kers annyi pénzt, hogy eltartsa majd később a családját. A mi éttermünkben nagyon jó a hangulat, a pörgés is bírható. Fiatalok vagyunk nagyrészt, ezért nekik is ajánlanám.
2014-11-09
Szamomra egy szar hely volt a penz nagyon keves
2014-03-30
Az egész étterem egy bulinak nem rossz, karriert viszont nem itt fogsz építeni kivéve ha tényleg szereted ezt csinálni. Olyan mellékesnek elmegy, nem is csoda hogy rengetegen a diák meg a részmunkaidős. A fizetési papírtól senki sem fog hanyattesni attól nem kell félni.
2013-04-03
ha oszinte akarok lenni en kifogtam egy hulye vezetot aki megkeseritette az eletem emiatt nem is voltam sokaig. penzben tudja az ember mire szamitson na de erre?
 
Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Teve utca 1./a-c

Az AmRest Közép-Kelet Európa legnagyobb étteremüzemeltető vállalata, folyamatosan növekvő hálózattal. Magyarországon márkáink közé tartozik a KFC, a Starbucks és a Pizza Hut, ám cégcsoportunk ezeken kívül több márkával rendelkezik a világ különböző pontjain. Hétszáz éttermében 25.000 munkavállalóval rendelkezik világszerte.