KFC - állás, fizetés, munka vélemény

KFC

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

2017-11-15
A fizetés nagyban függ a beosztástól, ha nem dolgozol hétvégén vagy délután akkor erősen minimálbéres a dolog, ami nem tudom egy felnőtt embernél mennyire cél. A részmunkaidősöknél és diákoknál még kevesebbről van szó, de persze az ők beosztása meg órabére sokkal kevesebb. Adnak munkaruhát igaz pólót de az elég kevés. A meló hajtós, bírni kell a pörgés meg a folyamatos állást. Nem is véletlen hogy a dolgozók szerintem 75%-a diák akik hosszabb rövidebb ideig itt vannak, aztán mennek tovább és cserélődik a banda. Egy műszakvezető vagy étteremvezető azért már sokkal magasabb fizetéssel számolhat nettó 250-300 környékét is hazaviszi, azért az már tűrhető. Megoszlásban látszik is sokkal több a felnőtt étteremvezető, ennek több oka is van. Összefoglalóan diákoknak szerintem egykutya a Mekivel meg a Burgerrel pluszpénznek megtanulni mi a meló meg hogy mennyire kínkeserves tud lenni arra jó. Felnőtt keresőknek nem ajánlanám, magasabb beosztásban oké, de konyhában, kasszázva nem éri meg egy kicsivel több melóval egy gyárban azért többet lehet keresni.
2017-09-25
Egy önéletrajzban nagyon jól mutató név, de irtó sokat várnak el az embertől és a pénz pedig egyszerűen gyászos. Tipikus külföldi profitorientált vállalat, nem tudom senkinek sem ajánlani.
2017-06-19
Nem ajanalom mivel nem sok maganeleted lesz mellette menni kell hetvegen is es unnepnapokon is sokszor.
2017-06-03
Elég kemény meló és minden résznek megvan a maga nehézsége. A kasszában bírni kell a hülyeséget az emberek áradait kedvesnek és rendesnek kell lenni, mosolyogni kell mert sűrűn szoktak ellenőrzések lenni. Ha itt valami problémát találnak akkor a kasszás munkahelye valószínűleg megszűnik. A kasszát nem nehéz kezelni, viszont tényleg a műszakot végig kell mosolyogni, nem szabad támaszkodni, káromkodni stb. Van még a csomagoló ami nagyon kemény. Fülledt meleg van és még pörögni is kell hiszen a vendég várja a kajáját. Itt készülnek el a szendvicsek, saláták, krumplik. Csúcsidőben nem lehet elmenni szünetre, se pisi se cigi se semmi. Csak köztes időben vagy váltáskor lehet ilyesmit csinálni meg enni is. Elvileg megvan előre mit lehetne, de van olyan étteremvezető akit nem érdekel mindenki azt eszik amit akar. A kajaszünet ideje is változó de 20-30 perc között szokott lenni. A konyha a legjobb hely nincs akkora tempó meg nem is feltétlenül látnak (kivéve a Deák). Sokminden függ a társaságtól de ahogy hallottam meg tapasztaltam azért azokkal nagy baj nem szokott lenni. A fizetés se olyan rossz 120 nettó azért mindig megvan sőt még egy kicsit több is (teljes munkaidőben persze).
2016-11-30
Fiataloknak diakoknak elso munkahelynek okes de amugy nem ajanlom mert nincs hetvege meg unnepnap se a csalad rovasara menne es a fizetes is nagyon keves.
2016-11-04
Fiatalként egyetem mellett jó itt dolgozni a KFC-ben mert össze tudom egyeztetni az órákkal és csak úgy vállalok melót. Szerintema fizetés is sokat javult az elmúlt időszakban. Fárasztó mert mikor megindul a vendégek áradata akkor aztán van nemulass. Nap végére igencsak leszakad a lábam az állástól. Kis kiegészítő pénznek én mindenképpen ajánlanám.
2016-06-04
Nem olyan egyszeru mint sokan hiszik birni kell az allando kajaszagot meg az olajet ami egy ido utan bizony mar emelyito tud lenni. A penz jol jon de nem a legjobb kicsit emelhetnenek mar mint a mekiben
2015-09-10
Multhonapban egy havi meloert 75 ezret kaptam es mikor megkerdeztem hogy ilyen keves megmondtak hogy a beosztas miatt sorry. Hat koszi nekem igy nagyon nem eri meg a reszmunkaert azert adhatnanak tobbet is mert ez gyalazat.
2015-03-21
Még egy étteremvezető se kers annyi pénzt, hogy eltartsa majd később a családját. A mi éttermünkben nagyon jó a hangulat, a pörgés is bírható. Fiatalok vagyunk nagyrészt, ezért nekik is ajánlanám.
2014-11-09
Szamomra egy szar hely volt a penz nagyon keves
2014-03-30
Az egész étterem egy bulinak nem rossz, karriert viszont nem itt fogsz építeni kivéve ha tényleg szereted ezt csinálni. Olyan mellékesnek elmegy, nem is csoda hogy rengetegen a diák meg a részmunkaidős. A fizetési papírtól senki sem fog hanyattesni attól nem kell félni.
2013-04-03
ha oszinte akarok lenni en kifogtam egy hulye vezetot aki megkeseritette az eletem emiatt nem is voltam sokaig. penzben tudja az ember mire szamitson na de erre?
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Teve utca 1./a-c

Az AmRest Közép-Kelet Európa legnagyobb étteremüzemeltető vállalata, folyamatosan növekvő hálózattal. Magyarországon márkáink közé tartozik a KFC, a Starbucks és a Pizza Hut, ám cégcsoportunk ezeken kívül több márkával rendelkezik a világ különböző pontjain. Hétszáz éttermében 25.000 munkavállalóval rendelkezik világszerte.

Vélemények más cégekről