Johnson Controls Mór Bt. - állás, fizetés, munka vélemény

Johnson Controls Mór Bt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-10-04
Senkinek sem ajánlom. Akinek keze, lába megvan, azt tuti felveszik ide dolgozni. Viszont ennek átka, hogy tele vannak a csarnokok link, munkaundoros emberekkel. Szakadj meg hétvégén is ugyanazért a pénzért undorító egy hely.
2016-11-15
Nem szeretem mert eléggé kiszámíthatlan az egész és ez sok problémát szokott okozni a családomnál. Amúgy bejelentett munka ahol sokat és keményen kell dolgozni, de aki megállja a helyét az egy viszonylag normális fizetést vihet haza. Karrierlehetőség itt nem sok van, aki arra vágyik inkább keressen mást.
2016-01-14
Atvertek ki se fizettek a berem mikor eljottem kizskmanyolo ceg csak
2014-02-08
Nem rossz a fizetés, igaz én nem a soron vagyok, ott a szokásos magyar átlagot kapják. Az iroda számomra megfelelő, persze nem egy kacsalábon forgó kastély de megteszi. Előrelépni nehéz és sokszor kell túlórázni de az korrektül rendezve van. Nekem bevált.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Fejér Mór, Hammerstein utca 2

A Johnson Controls egy világszerte ismert vállalat az épület- és autóiparban. A Johnson Controls az autóipari üzletágban világszerte elsők között van az autóülés, ajtó és műszerfal elemek és belső elektronika gyártásában felsőkategóriás gépkocsik rendszerében.

Vélemények más cégekről