Alto Nyomda Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Alto Nyomda Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

2017-10-24
Nem a legjobb és panaszkodni is sokat tudnék, de dolgozni kell és nem annyira rossz munkahely ez. A munka elég nehéz bér ez minden nyomdában így van. A főnökök normálisak a munkatársak pedig nagyon jók kimondottan szerettem őket. A pénz nem rossz amúgy minden rendben volt körülötte.
2017-05-20
Nyomdai melo nem egy nagy kaland de rendesen kifizetnek es tobbet lehet keresni mint sok tisztabb helyen. A munkatarsak tenyleg nagyon rendesek evekig dolgoztam ott.
2017-04-11
Koszos melohely pfejj de ruhelltem az egeszet nekem nem tudnak eleget fizetni ahhoz hogy sokaig itt melozzak
2017-03-14
Elég tűrhető a fizetés, megfelelőek a körülmények, persze nem kórházi tisztaságra kell gondolni. A munkahely biztos, kiszámítható, túlórák ugyan vannak de nem sok és kibírhatóak ráadásul le lehet csúsztatni. A vezetőség hozzállása rugalmas.
2016-02-29
Alapvetően jó hely, sok emberrel találkozol, de időnként baromi unalmas.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Fejér Székesfehérvár, Irányi Dániel utca 6.

A nyomda 1997-ben lett megalapítva. Fő tevékenysége az íves ofszet nyomtatás és a teljes körű nyomdai feldolgozás. Megrendelőink rendelkezésére állunk a teljes nyomdai folyamatban, azaz a tervezéstől a kiszállításig. A nyomda termékei széles skálát lefednek, szinte mindenféle nyomdai termék elkészítése lehetséges. Nem csak a nyomtatás hanem a hozzá tartozó kötés és fóliázás is akár. Az ország több pontján találhatóak partnerek, szoros kapcsolat lett kialakítva multinacionális cégekkel, kiadókkal, reklámügynökségekkel.

Vélemények más cégekről