NN Biztosító Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

NN Biztosító Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2016-09-19
Nem szeretem mert folyamatosan variálnak stresszelik hajtják a munkatársakat. Nincs állandóság és rugalmasság a vezetésben, hol ez hol az kell. Utáltam itt dolgozni, el is jöttem.
2016-03-26
Pénzkidobásnak érzem az egészet, csalódtam a rendszerben. Folyamatosan kötni kell az üzleteket és vannak olyan körülmények amit nem tudsz befolyásolni és máris visszaveszik a fizetésed. Kiábrándultam ezekből a biztosítókból, irigykedem azokra akiknek jól vagy látszólag jól megy.
2014-07-29
Ilyen egy mocskos aljas bagázzsal még nem találkoztam. Nehogy ide gyere dolgozni. Se anyagi se másmilyen megbecsülést biztos, hogy nem fogsz kapni, lehúzás átverés az egész!
2014-05-02
Nem ajánlom mindenkinek csak annak, aki jó kommunikációs készségekkel bír, el tudja adni magát és a terméket. Eléggé stresszes és mivel vállalkozóként kell csinálni, nem árt ha van egy kis kezdőtőkéje valakinek. Emiatt pályakezdőknek biztosan nem ajánlom!
2014-01-10
Csak vállalkozóként lehet csatlakozni a céghez. Ez azt jelenti, hogy jó erős tartalékkal kell rendelkezni, hiszen az havonta elég nagy kiadás tud lenni, és mivel jutalékos a rendszer, lehet hogy az első hónapban még nem fogsz bevételt szerezni. Támogatás ugyan van a kezdőknek de simán visszakérhetik. A jutalékot szerződésbontás esetén vissza kell fizetni, ez nagyon de nagyon rossz megoldás. Csak annak ajánlom akinek van sok sok szorgalma, lerázhatatlan, kereskedővénával született. Nagyon nagyon kevesen tudják csak ezt jól és jövedelmezően csinálni.
2013-05-26
Számomra biztos megélhetést jelent, jók a termékei és nagy az ügyfélköre. Állandóan vannak továbbképzések gyorsan lehet fejlődni, csak akarat kell hozzá és minden sikerülhet.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VI. kerület,  Dózsa György út 84/B

Az NN Biztosító Zrt. az NN Group N. V. tagja. Az NN Group N.V. nyilvánosan jegyzett részvénytársaság, mely társaság és leányvállalatai engedéllyel használják az ING Group N.V. (ING Group) védjegyeit, köztük az „ING” nevet. Az NN Group biztosítási és vagyonkezelő cégcsoport, mely több mint 18 országban van jelen, erős piaci pozíciókban Európában és Japánban.

Vélemények más cégekről