Alpine Kft - állás, fizetés, munka vélemény

Alpine Kft

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2015-06-15
Nem olyan rossz már mint volt de vanak még szar üzemek ahová dupla ennyi pénzért sem mennék. Ki kell magad dolgozni, de legalább már a fizetése emeltek bár akkor a kutya se dolgozott volna már nekik.
2014-07-24
Van itt büdös ótvaros hely ahol a 3 műszak alatt elég sokat romlik az egészségügyi állapot. A meló nehéz. A fizetés nem annyira rossz br. 200 ropit is meg lehet keresni, de függ a tapasztalattól meg a nyalizástól. Pár hónap nyalással el lehet jutni akár menedzseri pozicióba is.
2014-06-07
Összeszerelő vagyok és egy hányinger az egész. bruttó minimálbér semmi extra. Utálatos az egész hely kihasználják csak a dolgozókat, aztán mikor kihullanak a gyengék akkor elzavarják őket.
2014-01-15
Üzemtől és munkakörtől függ a munka nehézsége. Karbantartóként nem keresek rosszul és a munka is hol könyebb hol nehezebb. A festőüzem az valami embertelen, ott hamar tüdőrákot lehetne kapni.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Pest Biatorbágy, Budai út 1

Az Alpine Európai Elektronikai Ipari Kft. a biatorbágyi ipari parkban lépő üzem, amely a japán Alpine autó-hifi termékeit (autórádiók, CD-lejátszók és -váltók, központi kijelzők) gyártja 1999 októbere óta. Elektronikai és finommechanikai összeszerelési munkák, valamint műanyag-fröccsöntés és dekorációk készítése folyik az üzemben. A Budapesttől 15 km-re található üzem közvetlen beszállítója az európai autóipar legnevesebb képviselőinek.

Vélemények más cégekről