HORVÁTH RUDOLF INTERTRANSPORT Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

HORVÁTH RUDOLF INTERTRANSPORT Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2014-08-20
Semmi biztonság, állad stressz, ember számba nem vétel. Az irodában tőzsde hangulat volt, áskálódó kollégák, hatalmas feszültség. Csapatmunka fogalma ismeretlen a legtöbb ember számára, osztályok közötti hatalmas ellentétek. Ezek mellé párosul Erika embertelensége, és makacssága. Szakembereket alkalmaz de nem hallgat rájuk. Mindenkinek ajánlom aki szeretne meghalni infarktusba, agyvérzésbe. A szakmai fejlődést pedig csak negatívba tudom jellemezni, mert még azt is elfelejti az ember amit tudott :)
2014-04-15
Legalja munkahely! Ostoba vezetés, tisztelet az 1-2 kivételnek. Erika bármikor gondol egyet és kirúg! Nem közös megegyezés! Kirúg! Openoffice, egész nap nyüzsi, nem lehet gondolkozni. Pénz kevéske, ha nem vagy ott 10+ éve. Vajon miért jön el mindenki 1-3 hónap után?
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Heves Gyöngyös, Déli Külhatár út 12

A Horváth család egyéni vállalkozóként 1986-tól foglalkozik nemzetközi és belföldi árufuvarozással, a további fejlődési lehetőségek érdekében azonban 1995-ben korlátolt felelősségű társasággá alakították át a céget. A fő tevékenységei a nemzetközi és belföldi fuvarozás, szállítmányozás valamint raktározás, logisztika. A társaság 2002 óta rendelkezik kamionmosóval, gépjárműjavító-szerviz diagnosztikai műhellyel és üzemanyagtöltő állomással.

Vélemények más cégekről