Hewlett-Packard Informatikai Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Hewlett-Packard Informatikai Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2013-09-26
Multikulti cég folyamatos fejtágításokkal, jó kis juttatási csomaggal. Régebben még szerettem idejárni, de a főnököknél valami elpattant és azóta az elvárások nagyon nagyot ugrottak szinte a megoldhatatlan kategóriába, a dolgozók elkezdtek csak számok lenni és nem emberek. Ma már csak a megszokás köt ide, meg a kiharcolt fizetés de új dolgozónak már annyira nem ajánlanám, átcsapott ez is profithajhász cégbe.
2013-01-21
Jól fizet, nem dolgozom szét magam, folyamatosan képeznek egy ilyen fiatalnak mint én tökéletes hely. Nagynevű cég ráadásul a későbbiekben még sokat profitálhatok majd abból, hogy itt dolgozom. A sok céges buli ellenére vannak fura arcok a bandában, de még ez se olyan nagy baj.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest XI. kerület, Alíz utca 1

Jelenleg a világ legnagyobb IT vállalata, amely az általa gyártott PC-ről és nyomtatóiról lett világhírű. Központja a kaliforniai Palo Altoban van, de világszerte képviselteti magát a számítógépes, nyomtatási, fényképészeti termékeivel, valamint a kapcsolódó szoftverekkel, fejlesztésekkel és szolgáltatásokkal.

Vélemények más cégekről