Hegedűs Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Hegedűs Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-11-04
A fizetés nem sok de a munka se valami észveszejtően izgalmas vagy jó. A kollégák között van pár nagy forma velük nagyon imádok dolgozni. A főnököm se rossz ember bár van pár hülyesége amire nagyon érzékeny. Jó lenne, ha többet lehetne tanulni meg fejlődni, mert ez így csak egy állomás, de egy nagy karriert itt nem lehet befutni, kezdőknek nem is annyira jó. A környezet is kellemes rendezett, arra nem lehet panasz.
2017-05-20
Megfelelő munkahely. Egyáltalán nem nehéz és a feladatok sem teljesíthetetlenek. A munkatársakat elég jól megfizetik így engem is, az évvégi bónuszok, illetve jutalmak sem elképzelhetetlen dolgok. A kollégáim is nagyon jó emberek, a legtöbbjükkel ki lehet jönni együtt dolgozni meg bárkivel jól együtt lehet. Amivel nem vagyok megelégedve azok az előrejutási lehetőségek, eddig egy olyan munkahelynek tűnik, ahol dolgozol x ideig aztán vagy kiégsz vagy tovább állsz. Nincsenek nagy kihívások egy idő után monotonná válik a munka. Végső soron egy darabig nagyon jó hely aztán lapos lesz.
2017-01-12
Jók a munkatársak elviselhetőek a fejesek, kicsit kevés de nem annyira rossz fizetés. Számomra ennyit jelent ez a cég
2014-06-29
Biztos allas normalis fizetessel sok hajtos nappal.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest XI. kerület, Hunyadi J. út 1

A Vállalkozás 1997-ben kezdte meg működését. Teljes épületgépészeti termékskálát kínál: kazánok, hőszivattyúk, napkollektorok, radiátorok, fém és műanyag csőhálózatok, vezérlések, szelepek, szivattyúk, szaniterek, fürdőszoba bútorok, burkolatok. Dolgozói létszáma mára elérte a 75 főt, több mint 100 belföldi viszonteladóval rendelkezik.

Vélemények más cégekről