Hays Hungary Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Hays Hungary Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2015-11-01
A Hays-nal szeretek dolgozni, mert nagyon kedvesek a munkatársak, sokat tudok tanulni fejlődni. Egy nagyon szép irodánk van, ami tényleg mindennel felszerelt. Sok céges rendezvényt szoktunk tartani, mindannyi tényleg összekovácsolja a csapatot. A munka nem nehéz hanem inkább mennyiségre sok, de bőven kibírható, igaz egy-két túlóra vagy otthoni meló is elő szokott fordulni. Nagy előnye még a rugalmas munkaidő, illetve hogy lehet otthonról is, akár távmunkában dolgozni és gondolkozni.
2014-02-19
Pár éve itt dolgozom már, de még most se unalmas mindig tudnak újat mutatni. Ennek köszönhetően itt tényleg lehet fejlődni, nem csak üres sablonos rizsa. Mindennel tényleg elégedett vagyok, egyedül a bér ami egy picikét karcsúbb az elvártnál.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest V. kerület, Szabadság tér 7

A Hays Hungary a Hays Group tagja, ami a legnagyobb, tőzsdén jegyzett munkaerő-toborzással és kiválasztással foglalkozó vállalatcsoport az Egyesült Királyságban, és világelső a szakembertoborzás és egyéb HR szolgáltatások területén. magyar irodája 2007-ben nyílt meg, és napjainkra meghatározó szerepet tölt be a hazai hasonló profilú cégek között. Különleges szolgáltatása a Digital&Creative , ahol az ügyfeleik saját arculattal jelenhetnek meg a toborzási és kiválasztási folyamatban.

Vélemények más cégekről