Harman Becker Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Harman Becker Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-11-21
Nem foglalkoznak a dolgozókkal, nincsenek meg a megfelelő feltételek az öltöző is kicsi a törvényi előírást se tartják be. Az emberek jönnek mennek folyamatosan, mindig ahogy a gyártás megkívánja. Nem egy biztos munkahely.
2017-09-25
a kemeny melo miatt jok a munkatarsak de a fizetes mar keves
2017-06-19
Nem ajanlom max az irodara a termeles nagyon kemeny...
2017-03-21
Nem jó a fizetés és bizonytalan munkahely, hol elküldenek embereket, hol pedig felvesznek, szinte senki sincs biztonságban. Nagyon kemény a munka, fizikailag érdemes toppon lenni, mert nem egyszerű fizikai munka.
2017-03-16
De jo hogy eljottem onnan. Utaltam ott dolgozni egy nagy rakas szar az egesz ceg. Bar az orszagban szinte mindenhol ez van, nemetorszagban legalabb talaltam normalis munkat amit meg is fizetnek rendesen.
2015-03-11
Jó a társaság de csak ennyi jót tudook róla elmondani. Amúgy semmibe nézik a kisembert, állandó a hajtás meg a stressz, mindezt átlag alatt i fizetésért. Előrelépési lehetőséged sincs, csak robotolj míg bírod!
2013-10-19
Porgos melohely ahol a fizetes nem a ceg eroosege. Van erzsebet-utalvany ceges etkezo meg busszal hordanak be. a munkatarsak rendesek.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Fejér Székesfehérvár, Holland fasor 19

Harman/Becker Automotive Systems vállalatcsoport a gépkocsik információs- és szórakoztatóelektronikai elemeit gyártja és fejleszti a csúcsminőségű audiórendszerektől, egészen a komplett- internet elérésre, email olvasásra, video és audió lejátszásra alkalmas, TV és DVD funkcióval rendelkező infotainment állomásokig.

Vélemények más cégekről