Allianz Hungária Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Allianz Hungária Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-06-16
Sokan azért választják, mert többet lehet keresni és elérni mint egy fix munkaidős fix fizetéses munkahellyel Jól lehet keresni, de nagyot is lehet bukni akinek nem megy.
2017-04-10
Nekem nem jött be, folyamatosan havonta tejesíteni kell ez elég nehéz, ráadásul nem sok ember vevő rá mostanság, főleg az én környékemen.
2017-02-22
Rugalmas munkaidő, szeretek megoldást találni az ügyfeleim problémáira. Számomra ez egy küldetés. Örülök ha láthatom a másik arcán is az örömöt. Ez nem egy munka hanem egy hivatás, amit nagyon szívesen űzök.
2016-11-23
Az Allianz számomra egyet jelent a biztonsággal, a megbízhatósággal, a biztos karrierrel egyszóval a kitűnő jövővel! A munka itt elismert és honorált a közösség egymást támogató, kitűnő kollektíva. Mindenkinek bátran ajánlom!
2016-11-16
Régóta dolgozom már itt és ezt meg is becsülik. Szemmel tartom a konkurenciát is, de ők most jelenleg nem opciók a karrieremben, csak ide koncentrálok.
2016-06-27
Nagyon jó jutalékrendszer, biztos háttér, megfelelő munkakörülmények, folyamatos oktatások továbbképzések jellemzik a céget. Megfelelően vagyunk mind morálisan mind anyagilag motiválva adott a lehetőség egy biztos egzisztencia kiépítésére. Aki értékesítéssel, biztosításokkal foglalkozik vagy szeretne foglalkozni, annak csak ajánlani tudom!
2016-01-04
Egy dolog biztos: csak akkor tudod jol csinalni ha el tudod magad adni, van uzletkotoi venad. Tanulni ugyan lehet, de ha nincs a veredben akkor tenyleg jobb ha hagyod az egeszet.
2015-05-27
Szeretek itt dolgozni, jók a munkakörülmények, az általános hangulat, jó a csapat és a vezetőség.
2015-03-20
Aki biztos jövőt és megélhetést keres annak az Allianznál kell elhelyezkednie, mert ez a cég képes ezt nyújtani!
2015-01-22
Nagyon jó és összetartó a csapat, a vezetőség a mentorok is mindenben segítenek és támogatnak, igaz ez nekik is érdekük. Folyamatosan van lehetőség fejlődni, tanulni, előrébb jutni a ranglétrán kitartó munkával elég magasra el lehet jutni. A szektorban a jutalékok mértéke elég jó, megfelelően motivál. Nekem jó munkahely egy darabig még biztosan itt leszek.
2014-10-09
Aki karriert akar építeni, aki biztos megélhetést keres, aki szeretne egy tőkeerős cégnél dolgozni és megvalósítani az álmait, azoknak bátran ajánlom az Allianzt. Elérhető álmok, vágyak, úgy hogy közben még másokon is segíthetsz.
2014-07-19
Karrierlehetőség, ügyfélközpontúság, jó csapatszellem, jó céges rendezvények, folyamatos fejlődési lehetőség, vonzó fizetés.
2014-07-14
Ügyfélszolgálatosként naponta kerülök kapcsolatba emberekkel, akiknek a nagyon nagy többsége még jófej is. a munkám változatos, bármennyire is hihetetlen akadnak kihívások is bőven. A csapatunk összetartó és a kedvünk is mindig jó.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VIII. kerület, Könyves Kálmán krt. 48-52

A németországi központú Allianz - amely a magyar pénzügyi szektor első és legnagyobb nyugati befektetője volt - a világ egyik legnagyobb biztosítási és pénzügyi szolgáltatóháza, Európában piacvezető. Az Allianz a világon az első öt legnagyobb vagyonkezelő közé sorolható. A világon több mint 70 országban kínálja szolgáltatásait ez biztosíték a megbízhatóságra és a minőségi munkára.

Vélemények más cégekről