H & M Hennes & Mauritz Kft. - Így értékelték, véleményezték mások a munkahelyüket! Te ajánlanád ezt az állást?

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-04-29
Egyetem mellett dolgozom a H&M-nél rugalmas az időbeosztás, kis pénznek tökéletes.
2016-07-22
Nagyon szeretek itt dolgozni mert sok embert ismerhetek meg örülök ha valakinek valami olyat ajánlhatok aminek nagyon örül. A kollegák is kedvesek van hogy jókat beszélgetünk azért is szeretem mert könnyen megközelíthető. Ez mindegyiknél így van mert plázákban van. Sok fiatal van és pörgős a munka. A fizetés lehetne magasabb de kezdetnek ez is jó.
2013-06-16
Azért szerettem a H&m-nél lenni, mert megtanítottak csapatban dolgozni és a főnökök is korrektek voltak, szerettem a nyüzsgést. Azóta külföldre költöztem ezért jöttem el. Tapasztalatszerzésnek nagyon jó, mert szabályok között kell dolgozni, ami adott az életemnek is egyfajta rendszert.
2013-04-03
Engem zavar hogy a többi dolgozó részmunkaidőben van, mert így csúsznak a napjaim és a családi életem nehezen tudom a munkámat összeegyeztetni. Sok ember jön-megy, így a munkában kialakított kapcsolataim is rövid életűek. Néha képzéseken eszünk részt, amik változóan érdekesek.
 
Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VIII. kerület, Kálvin tér 12-13

Női ruházati boltként indult Svédországban, ma pedig 6 különböző márkát birtokol és 3500 boltja van szerte a világon. Mindig az aktuális divatnak megfelelő ruhákat és kiegészítőket kínálja vásárlói számára. Mára a világ egyik legmeghatározóbb ruházati vállalata lett.