Loxon Solution Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Loxon Solution Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

2017-05-28
A környezet nagyon szines vidám, mindenképpen kreatív inspiráló és motiváló. A munkatársak között nagyon jó, családias a viszony, erre még a rengeteg közös porgram, céges buli, csapatépítő rátesz egy lapáttal. Mindenki nagyon kedves és motivált, igazi szakemberekkel van szerencsém együtt dolgozni. A cég folyamatos fejlődésének köszönhetően, az egyéni fejlődésre és előrelépésre is megannyi lehetőség adott. Nincsenek nagy elvárások de mindenki a közös célért dolgozik így nincs is szükség külső motivációs eszközökre. A bérezés és a juttatások tényleg piac és versenyképes, a cég minden támogatást megad a dolgozóinak az eredményes munkavégzéshez és a jóhangulatú munkához.
2017-02-11
Értelmes, vidám, fiatalos csapatunk van, olyan emberek, akikkel szeretem a munkaidőt eltölteni. A cég ugyan startup volt, de dinamikusan fejlődik, 4 évente megduplázza az árbevételét, így folyamatosan lehet előrelépni, fejlődni. Nemzetközi projekteken dolgozunk általában nagy bankoknak és pénzintézeteknek. Elemzők és fejlesztők alkotják a csapatot, ami nagyon ütőképes.
2013-01-20
A senior fizetések jók, viszont sokszor nincs nagy kihívás a munkában. Emiatt a szakmai fejlődés elég nehézkes
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest XIII. kerület, Lőportár u. 20/b

A Loxon Solutions Zrt egy 2000-ben magyar fiatalok által alapított nemzetközi szoftvercég. Szoftvercsomagjuk lefedi a teljes banki hitelezési és hitelkockázati kezeléshez kapcsolódó igények spektrumát, egyedüliként a világon. Megoldásaikat a világ 25 országába szállítják, ügyfeleik között megtalálhatók nemzetközi bankok és bankcsoportok.

Vélemények más cégekről