Kayser Automotive Hungary Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Kayser Automotive Hungary Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-12-04
Menekülj,stresszes,kiszámíthatatlan egy [email protected] fizetésért.Egy átjáróház mert senki nem marad,hosszútávon. Simán az arcodba hazudnak fent az irodákba.Sorokat nem tudnak elindítani a létszámhiány miatt.Aki meg marad az szív de rendesen. Nem ajánlom senkinek.
2017-10-04
A raktárban melózom és azért én nem vagyok elájulva a fizetéstől nem tudom akik itt írtak ők hol dolgoznak...
2015-05-22
Picivel meg tobb lehetne a fizetes de ebbol is elelek mar. A munkaban sok a stressz az emberek egy resze is eleg buta de a gyartas mar csak ilyen nem iq bajnokok gyujtohelye. A vezetes is ok
2014-05-27
Kemény kis munkahely de legalább megbecsültnek érzem magam mert jól fizet. A körülmények is ezerszer jobbak mint egyes más ilyen munkahelyen. A munkatársak nem olyan jók mindenki kicsit magának való, tapos és nyal a csoportvezetőnél hogy ő legyen a kiskedvenc és ebből sok a zűr.
2014-04-28
Fasza melo fasza fizetes!
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Komárom-Esztergom Komárom, Bánki Donát utca 5.

A Kayser Automotive Systems német autóipari beszállító cég. 8 gyártóüzeme található a világ számos pontján. Motortérbe beépíthető alkatrészeket (levegőcsatornákat, gyorscsatlakozók, üzemanyagszűrőket) gyárt, szinte az összes is mert európai, ázsiai és amerikai autóipari gyártól és beszállító cégek számára.

Vélemények más cégekről