Accenture Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Accenture Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

2016-09-30
A szakmámban rengeteg fejlődtem itt, igaz sok volt a belefektetett idő is de utólag azt mondom megéri. Az Accenture multis felfogású, rengeteg a munka pár év után ki lehet itt égni aki nem kapcsol időben és lép le. Viszont nem ad rossz fizetést és egy kezdő itt belekóstolhat ebbe a világba és rengeteg tapasztalatot tud szerezni. Nekik tudom ajánlani de egy idő után ez a hajtás nyűgössé válik és lehet találni egy nyugodtabb helyet is ahol már akár magasabb pozícióban is lehet dolgozni.
2016-04-17
Volt hozzájuk szerencsém de nem sok jó benyomást tettek rám, kicsit mintha hülyének néznék az embert és csak azt hiszik hogy az embernek a munkahelye van és kész.
2013-10-24
A reklam ellenere sem ajanlom megbizhatatlan ceg soha tobbet nem kezdek veluk mert atvertek csunyan
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest VIII. kerület, Rákóczi út 1-3

A vállalat vezetési tanácsadással, tevékenységek kiszervezésével, technológiai szolgáltatásokkal foglalkozó cég. Különböző ágazatokra és üzleti folyamatokra kiterjedő tapasztalattal rendelkeznek, több mint 305 000 fős alkalmazotti létszámmal rendelkezik. A világ vezető vállalataival és kormányzataival van kapcsolatban, ez garantálja a meglévő tapasztalatot.

Vélemények más cégekről