Get Work Trend Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Get Work Trend Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2016-04-01
Minden munkaero kolcsonzovel vigyazni kell igy veluk is. Nemsokaig voltam kikozvetitve altaluk de negativ megkulonboztetesben volt reszem minden teren
2015-11-16
Szeretek itt dolgozni, szeretem a munkámat, jó a környezet és modern az iroda. A fizetésemmel is meg vagyok elégedve, de remélem az idők során majd tudok felfelé lépni a ranglétrán és magasabb honoráriumom is lesz.
2014-10-19
Erős szakmai és pénzügyi háttérrel rendelkező cég, ahol egy kitűnő csapat végzi a mindennapos munkát kitűnően.
2014-05-24
„Picit” keveseltem a fizetést, azért a konkurencia jobban fizet, így el is jöttem onnan. Összességében nem egy rémes hely, jók a körülmények lehet és kell is dolgozni. A vezetőség hozzáállás fura volt a toborzáshoz de meg lehetett szokni. Kezdőknek akik bele akarnak tanulni a szakmában, és egy munkaerő-közvetítőnél nekik ajánlom, de aki jó szakember annak inkább nagyobb cég Hr-osztályát ajánlanám!
2013-04-11
Jók a körülmények nagyon jó a munkahelyi légkör, szinte már-már családias a hangulat a munkatársakkal. Viszonylag rugalmas a munka és kapunk juttatásokat is bőven.
2013-02-14
Nem fizetik ki időben a munkabért és a cafetériát……lehúzós banda, úgy kell szinte kuncsorogni…..és még hazudoznak is.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest II. kerület, Árpád fejedelem útja 31

A cégcsoport, 2003 óta működik sikeresen a személyzeti tanácsadás piacán, napjainkra az egyik legdinamikusabban fejlődő munkaerő-kölcsönzéssel és – közvetítéssel foglalkozó vállalattá vált. ezen kívül foglalkozik még fejvadászattal, outplacement-tel, bérszámfejtéssel, képzések és tréningek tartásával.

Vélemények más cégekről