Generali Biztosító Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Generali Biztosító Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-04-16
Van étterem ami nagyon jó, illetve sok közös porgram. És még a főnökök is elviselhetőek!
2017-01-11
Jó környezet, kiváló társaság, hűséges lojális munkatársak, jó csapatszellem, tűrhető főnökök. Kiváló juttatási csomag, továbbképzések.
2016-10-11
Tipikus pénzügyi szektor. Nagy áron magasra lehet jutni, de aki alul van azt tapossák. Ha sok pénzt akarsz keresni nincs magánéleted, és a telefon lesz a legjobb barátod. Magas szinten ez egy életforma. Van aki tudja csinálni, van aki beleszürkül.
2016-05-20
Számomra ez egy tipikus multi a sok közül. Semmi extrát ne várjon senki.
2016-02-17
Lassan 10 éve dolgozom itt, nagyon befogadó a csapat, mindenki nyitott a véleményemre, és a változásokra. A cég is odafigyel az egészségünkre, juttatásként kapunk fitnessbérleteket.
2015-09-03
Összetartó a csapat mindenki segít mindenkinek. Rengeteg a csapatépítő tréning és az oktatás, továbbképzés, aki szeretne fejlődni, tanulni, azt itt megteheti. Viszont cserébe eléggé a fizetés csak magasabb pozícióban jó, addig pedig sok időt és energiát kell belefektetni a munkába.
2015-05-13
Csak annak tudom ajánlani, főleg a pénzügyi tanácsadói munkát, aki el tudja adni magát. Teljesítményalapú a bérezés, korrekt az elszámolás, vannak jutalmak is.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VI. kerület, Teréz krt. 42-44

A biztosító mai formájában 1999-ben jött létre két társaság egyesülésével. 2007-től működik mai nevén, a magyar biztosítási piac második legnagyobb szereplője. A Generali a Generali Biztosító Zrt. mellett számos érdekeltséggel, pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó céggel rendelkezik Magyarországon.

Vélemények más cégekről