ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. - állás, fizetés, munka vélemény

ALDI Magyarország Élelmiszer Bt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-11-17
Keményen pörögni kell mindent kell csinálni, pakolni az eladótérben és a raktárban, kasszázni, árut átvenni, csomagolóanyaggal foglalkozni, és kb egy percre nincs megállás. Ezért lehet kapni alap 160 nettót amire jön a cafeteria meg stb. Sokan jönnek át kisboltokból a jó fizetés miatt aztán meg mennek vissza mert ott fele ennyi pénzért de csak a lábukat kell lógatni. Nekem viszont jól jön szeretek pörögni nem csak dumálni meg pletykálkodni kell.
2017-02-18
Itt 25 órában lehet annyit keresni mint máshol 40 órában bár természetesen rengeteget kell menni mindent nekünk kell csinálni egy pillanatra sincs megállás.
2016-11-28
Azert a penzert sokat kell dolgozni es a vezetok akasztjak le itt is a nagy penzt a kisembernek kozel sem annyira jo mint amennyeire mongyak
2016-10-26
Korrekt módon kiszámolható beosztás, rendezett körülmények megbízható munkahely. Sürögni itt is kell mint mindenhol máshol csak az a különbség, hogy itt nem tart terrorban az üzletvez. Vagyis itt nálunk nem, máshol lehet. Remélhetőleg nemsokára megjön az első béremelésem is, mert már nagyon ott vagyok ledolgozott időben.
2016-03-10
Nagyon megdolgoztatnak a fizetésedért, nagyon ki van hegyezve a munkaidő. A nagy számok amiket meg plakátokon lehet látni, mindenféle pótlékkal túlórapénzzel minden nyavalyával növelt összeg, szóval ha valaki frissen odamegy nem fog több pénzt leakasztani mint a Tescoban, csak itt legalább 1-2 év után jutalmazzák a melót és emelik a bért.
2016-01-19
Azért szeretek itt dolgozni, mert figyelnek a magánéletemre és ha kérem akkor kevesebbet osztanak be délutános műszakra. Máshol ezt nem szívesen tették meg. A másik dolog a fizetés, az szerintem átlagos talán egy picivel több mint egy vidéki Tescoban.
2014-12-08
Jó a fizetés, meg van becsülve az ember. Biztos munka, jó körülmények még rendes juttatások is vannak.
2014-07-27
Imádom a céget, jó a hangulat nálunk az áruházban. A fizetéssel maximálisan elégedett vagyok, meg kell érte dolgozni de legalább nincs hiányérzetem. Bátran tudom ajánlani, annak aki nem csak dolgozni hanem pénzt keresni is szeretne. Van betanítás is, így nem kell megijedni. A többi áruházt nem tudom, de a miénkben nagyon jók a kollégák, hamar be lehet illeszkedni.
2013-03-19
Sokat kell porogni es dolgozni, a keves dolgozo miatt sok a tulora. Cserebe megvagyunk fizetve rendesen ennyit meg a tescoban sem kerestem onnan jottem at. tanulni itt nem igazan lehet, de en nem is akarok mar. Meg vagyok elegedve a ceggel biztos munkahely.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Pest Biatorbágy, Mészárosok útja 2. 

Az Aldi egy német diszkont-áruházlánc, világszinten az egyik legnagyobb hálózat. Két külön hálózata van Magyarország az Aldi Süd-hoz tartozik. 2008-ban nyílt meg hazánkban az első diszkont, mára már körülbelül 100 üzlete található meg. A termékkínálatára jellemző, hogy leginkább saját márkás, csak náluk kapható termékeket árusít, plusz egy-két beszállítóét. Ezek a beszállítók általában magyar cégek.

Vélemények más cégekről