G4S Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

G4S Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-12-12
174 óra az alap, utána fizetik a túlórát, de azért 200 óra felett szokott lenni a munka. Teljesen be vagyunk jelentve, szabadságot fizetik és a betegszabadság is egy létező dolog. Olyan 16 napot kell dolgozni havonta 2 nap munka 2 szabad és előre megmondják, hogy mikor kell menni dolgozni, hogy tervezhess.
2016-09-05
Kicsit nagyok az elvárások ezeknél a cégeknél, főleg a fizetéshez képest. Legyél elit tökéletes mindannyiért amennyiért a Tescoban is el lehet lófrálni mint árúfeltöltő. Gáz!
2016-05-18
Régebben dolgoztam ott akkor még alig kerestem meg 150-et nem tudom azóta változott-e a helyzet, de kétlem!
2016-04-06
A penz nagyban fugg hogy mesz-e ejszaka is. Hozza kell szokni a 10-12 oras munkanaphoz, na meg persze a folyamatos veszelyhez bar az idehaza nem nagy azert. Bekerulni nem egyszeru foleg nem penzszallitonak ugyanis jol atvilagitanak. Vannak ceges rendezvenyek vannak juttatasok is boven. Osszesegen szerintem egy olyan hely ahol melozni kell de vannak sokkal de sokkal rosszabbak is ennel.
2014-10-31
Nem szerettem hamar eljottem nekem tul keves volt a szabadido plusz a penz se volt melto a veszelyhez
2014-08-26
Jó előre megvan a beosztás, viszont amikor dolgozol akkor a magánéletnek lőttek szinte. Cserébe viszont az egyik legjobb fizetés az náluk van, valamint a cafeteria is bőséges. Nem egy rossz hely be vagy jelentve megvan a fizu is időben én megvagyok elégedve a céggel. Másnak is ajánlom.
2013-03-05
Én az ATM részlegen voltam ott nem volt a rossz meló, igaz állandóan éjszakára kellett járni. A bezártságot bírni kell és míg pénz az asztalodon nem állhatsz fel, meg persze kamerával figyelnek. Ha valami nem stimmel mikor átszámolod a pénzt akkor szólni kell valakinek akivel átnézitek azonnal, nehogy rádverjék a balhét. Amúgy ha úgy megy ki pénz hogy nem jók a számok akkor ki kell fizetni a különbözetet de ilyen talán kétévente egyszer ha előfordul. A fizu elfogadható, ha bírod az éjszakát akkor a munka is, a társaság is jól összekovácsolódott.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest III. kerület, Polgár u. 8-10.

A G4S a világ vezető biztonsági megoldásokat nyújtó cége. A G4S tapasztalata és szakértelme évszázados múltra tekint vissza, és ma már több mint 618 ezer alkalmazottal rendelkezik, több mint 120 országban van jelen, a londoni és a koppenhágai tőzsdére is bejegyzésre került. A világ legnagyobb magánvállalata.

Vélemények más cégekről