Fundamenta-Lakáskassza Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Fundamenta-Lakáskassza Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-05-22
Nem kell háztól házig menni viszont telefonálgatás van, hogy új ügyfeleket szerezzenek meg hálózatépítős is, ismerősöket kell bevonni vagy hasonlóan üzletkötőnek vagy ügyfélnek. Alapbér nincs, jutalékos rendszer, valamennyi havi minimum elvárással, különben megválnak tőled. Tanfolyamot kellett elvégezni, abból vizsgáznia meg vállalkozónak kell lennie hivatalosan. Szerintem nagyon emberfüggő kinek jön ez be, kinek érdemes, hiába van oda ismerősöm érte nekem nem szimpatikusak az ilyen MLM dolgok, meg fűzzük be az ismerősöket....
2016-11-20
Ebben a munkában csak azok érnek el sikert, akik vakhittel mennek ki a terepre. Persze, azt mondják, hogy erre bárki alkalmas. De ez nem igaz. Óriási a fluktuáció, ennek pedig az az oka, hogy válogatás nélkül lőnek mindenkire, de kb minden 20-ik ember tudja csak megvetni a lábát. Ehhez a munkához a vakhiten kívül kitartás kell és vagy komoly kapcsolati tőke, vagy olyan személyiség, aki bárkit képes és hajlandó felhívni, gyakorlatilag bármilyen szöveggel. Ez kell ehhez a munkához. Szakmai tudás nem különösebben.
2016-04-19
Rengeteget lehet fejlődni a cégnél, nagyon jók a juttatási csomagjai. Kötetlen a munkaidő ennek előnye és hátránya is van. Az biztos, hogy az embernek ha jól akarja végezni a munkáját, akkor kitartónak és szorgalmasnak kell lennie.
2016-01-12
A férjem egy nagy csomó pénzt beleölt és mégsem jöttek azok a dolgok amiket ígértek. Mi nem pénzt kerestünk ezzel hanem buktunk egy jó nagyot. Szomorú vagyok pedig hangzásra nagyszerű lehetőségnek tűnt!
2015-04-14
A Fundamenta egy nagszerű lehetőség egy jobb életre úgy, hoy közben más anyagi helyzetét rakjuk rendbe vagy segítünk rajta. Kiemelt nagyszerű bérezés, karrierlehetőség kitűnő csapat, rengeteg közös program csapatépítő. Csak ajánlani tudok++
2014-08-30
Szeretem a munkám, van benne lehetőség, mindig segítőkészek a munkatársak, jó mentorprogrammal rendelkezik. Céges rendezvények tömkelege, rendezett körülmények, kényelmes elegáns iroda.
2014-06-23
Nagyon jó a Fundamentánál dolgozni, tényleg egy profeszionális csapat tagja lehetek, ahol minden nap segíthetek az embereknek és folyamatosan tanulhatok jobbá válhatok a szakmámban. A bérezés követi a teljesítményem, így a hosszú és kitartó munka meghozza a gyümölcsét, európai szintű bérezést lehet elérni. Folyamatosan motiváltak vagyunk és örülünk egymás sikereinek is. Tökéletes lehetőség a karrierépítésre!
2014-05-06
Először befektetéssel jár és nem biztos hogy pozitívan száll ki valaki a dologból. Mint minden értékesítésnél itt is el kell adni termékeket, ami megtakarítás vagy hitel. Az elején még szinte senkinek sem megy jól, így nem árt ha az ember képzi magát és munka, munka, munka. És még akkor sem biztos, hogy az illetőnek menni fog ez az egész. Szépen lehet vele keresni az biztos, van benne potenciál és persze azért az újak előtt a mézesmadzagot is húzzák. De na, ilyen ez a szakma az új belépőket motiválni kell. Akinek van pár ismerőse és jól kommunikál, el tudja magát adni, annak mindenképpen ajánlom a magas kereseti lehetőség miatt. Akinek esetleg az itt leírtakkal problémája van, az jobb ha keres inkább valami mást, ne fázzon rá!
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest V. kerület, Váci utca 19-21.

A cég 1997 óta folytat lakás-takarékpénztári tevékenységet szakosított hitelintézetként, folyamatosan növelve az Ügyfelek és munkatársak számát. A társaság tevékenységi köre: a meghatározott szerződés szerinti betétgyűjtés, hitelnyújtás, illetve az ezekhez kapcsolódó áthidaló kölcsön nyújtása.

Vélemények más cégekről