Fővárosi Vízművek Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Fővárosi Vízművek Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-09-25
Nekem pozitív csalódás volt ez a hely, nagyvállalat de a közvetlen környezetem nagyon befogadó és baráti volt, mindenben a segítségemre voltak, hogy minél hamarabb be tudjak illeszkedni és megismerhessem a folyamatokat.
2017-01-25
A körülményeken lenne még mit javítani, stresszes feszült a hangulat nagy a hajtás. A pénz sem olyan rossz, bár én még azért tudnák magasabb fizetést is elképzelni ebben a pozícióban.
2016-06-21
Kiszámítható tervezhető a munka, mindig ki tudom venni a szabadságot amikor csak szeretném. A vezetők lekezelőek és nem igazán törődnek a beosztottakkal, de a fizetés mindig időben és rendben megvan.
2015-12-24
Változó a munkatempó a fizetés pedig nem olyan rossz. Egy pár éve már itt dolgozom mint szerelő, van jobb és rosszabb hely is, de én meg vagyok elégedve a mostani pozíciómmal.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Váci út 23-27

A Fővárosi Vízművek Budapest ivóvíz ellátásáról, valamint a szennyvízelvezetésről és kezelésről gondoskodik. Ezen felül saját laboratóriummal rendelkezik, ahol folyamatosan figyeli az ivóvíz minőségét, illetve ingatlan bérbeadással is foglalkozik.

Vélemények más cégekről