FHB Bank Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

FHB Bank Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2015-05-17
Hajtós meló ráadásul a fizetés ezzel nincs összhangban. Jó a hangulat de kell is mert stresszes pörgős a meló sokat kell dolgozni főleg egy-egy nehezebb napon mikor rengeteg az ügyfél. Jó idegrendszer is szükséges, ugyanis bizonyos ügyfelekhez rengeteg de tényleg rengeteg türelemre van szükség.
2015-02-10
Ügyintézőként kemény tervek vannak amiket teljesíteni kell és szakmailag mindig toppon kell lenni, mert amúgy nehéz elérni a célszámokat. Amúgy nem rosszabb mint bármelyik másik banki ügyintézői állás, a fizetés se valami sok ráadásul a jutalék adja a nagyobbik részét.
2014-03-13
5 éve itt dolgozom az FHB-nál és meg vagyok elégedve a munkahelyemmel. Nem sok de megfelelő fizetés, nagyon jó kollégák, céges rendezvények modern környezet jellemzi.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VIII. kerület, Üllői út 48

Az FHB Földhitel- és Jelzálogbankot, mint szakosított pénzintézetet 1997 októberében alapította 3 milliárd forint alaptőkével négy bank és a Pénzügyminisztérium azzal a céllal, hogy kialakuljon Magyarországon a hosszú lejáratú finanszírozás, létrejöjjenek a hosszabb távú befektetési lehetőségek és fejlődésnek induljon az ingatlan piac.

Vélemények más cégekről