Faurecia E. C. T. H. Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Faurecia E. C. T. H. Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2016-10-05
Elvagyok itt világéletemben fizikai munkát csináltam és nem is szégyellem. Menni kell sokat és hajtani és még a környezet is elég poros, de legalább meg van fizetve. Nem is akarom emiatt itthagyni a pénz a lényeg azért adnak a boltban kenyeret.
2015-11-22
Koszos gyári meló műszakban, ráadásul sokszor van változás mikor szabadnapról beráncigálnak. Elég rossz szokás. A többi olyan mint mindenhol máshol másik gyárban. A fizetés plusz juttatások viszont már legalább kezdenek hasonlítani az ország többi részére, amit rendesen ki is fizetnek, nincs zsebből lóvé.
2015-02-12
Kemeny fizikai munka egy eleg koszos gyarban de legalabb itt jol megfizetik az ember munkajat. gyorsan berek akar gyalog is nekem ez szamit igazan
2014-06-13
A család eléggé megsínyli hogy itt vagyok mivel rengeteg kell bejönni dolgozni, de szükség van a pénzre és a környéken itt fizetnek a legtöbbet. Nem tudok rosszat elmondani a vállalatról rendesen adják amit kell. Nem véletlenül szeretik sokan.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Jász-Nagykun-Szolnok Jászárokszállás, Ipar utca 2.

A Faurecia a világ hatodik legnagyobb autóipari beszállítója. Autóüléseket, kipufogó-rendszereket, beltéri rendszereket (középkonzol, műszerfal, ajtópanelek), külső modulokat, valamint dekorációs elemeket gyárt. Vevői között van a Maserati, Ferrari, Land Rover, ezen kívül gyártanak a VW Csoportnak, a Porschénak, a BMW-nek és számos más vállalatnak.

Vélemények más cégekről