Márton Áron Diákszövetkezet - állás, fizetés, munka vélemény

Márton Áron Diákszövetkezet

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-10-30
Maximálisan elégedett vagyok. Ha munkára van szükségem mindig tudnak szerezni nekem megfelelőt. Ha problémám volt időpontokkal, azt is megtudtuk beszélni. A fizetés szerintem korrekt, a többi diákszövetkezethez képest is és mindig időben érkezik, még nem volt csúszás.
2017-08-12
Mindig korrektek, sok munkájuk van, lehet válogatni. A fizetések a többi diákszövetkezethez képest, szerintem még kicsit magasabbak is. Külön kiemelném a segítőkészséget! Tényleg, mindig kedvesek, bármiben segítenek, ha tudnak!. Én csak őket ajánlom! (pedig már voltam pár diákszövetkezetnél)
2017-03-28
Zsebpénzszerzésre megfelelő, eddig még nem volt velük problémám, nagyon rendesek és kedvesek voltak velem mindig. A kiközvetített helyek se voltak rosszak mindenhol megálltam a helyen az hogy hol mennyire szivattak már más kérdés. Az ügyintézők kedvesek tényleg segítenek amiben csak tudnak. Van hogy még pluszban is hívnak be, jó ha ilyenkor az ember rendelkezésre tud állni, de ha nemet mondok se csapják rám a telefont és számítanak rám később is.
2014-03-22
Megbízható partner! Mindenki nagyon kedves, gyors és rugalmas! Csak ajánlani tudom.
2013-10-12
Sok a tagsági díj, és hónap közepénél elôbb nem fizetnek
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest IX. kerület, Erkel u 3.

1999-ben alakult, diákokat foglalkoztató, szövetkezeti formában működő gazdasági szervezetként. A diákok felé garancia a karrier-központú szemléletmód.

Vélemények más cégekről