MELANGE Iskolaszövetkezet - állás, fizetés, munka vélemény

MELANGE Iskolaszövetkezet

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-11-06
Nekem van negatív tapasztalatom is, ha valaki valami miatt visszamond egy melót, vagy ne adj isten nem tud vasárnap beugrani, mert mondjuk vidéken van és nem számol rá akkor besértődnek és nem keresnek már utána. Bocsánat hogy nem a telefon mellett ülök és várok azokra a nyamvadt hívásokra. Nekem van életem is nemcsak a tanulás meg a munka. Ezért nálam egyesre vizsgáztak!
2017-09-12
Nemrég vagyok velük kapcsolatban de eddig még minden jól ment. Van már munkám is a munkabér elszámolása is rendben szokott lenni. Persze a fizetés nem olyan jó mint egy felnőtt teljes értékű munkásnak de iskola mellé hobbira, szórakozásra szerintem nagyon is jó.
2017-08-23
Mindig van valami jó ajánlatuk a számomra, és eddig még semmilyen szempontból nem kellett csalódnom bennünk. Nagyon kedvesek, keresnek, segítenek az ügyintézés is általában gyors és zökkenőmentes.
2017-05-19
Alkalomadtán van valamilyük és hamar lemondanak az emberekről ami nagy hiba
2017-02-12
Szuperek nagyon! Mindig van valami munkájuk, a legtöbb nem is csak alkalmi hanem hosszabb időre szól. A munkabért mindig jól és időben elrendezik, nagyon segítőkészek egyszóval szeretem őket!
2016-10-10
Átlagos normális szövetkezek de elég kevés szokott lenni a munkájuk, ha ígérik se mindig hívnak vissza
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Fejér Székesfehérvár, Szent István tér 10

A MELANGE ISKOLASZÖVETKEZET 2004 óta fiatal, dinamikus és rendkívül kitartó csapattal van jelen a munkaerő piacon. A legfontosabb szempont a diákok és a partner cégek közötti kölcsönös megelégedett kapcsolat.

Vélemények más cégekről