Tolnatej Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Tolnatej Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-02-15
Nincs valami jó véleményem a tejiparról. Lehúztam itt 10 évet voltak szebb és rosszabb napok is. Viszont ahogy mostanság elkezdek bánni az emberekkel az kritikán aluli. Kirúgták a régieket és felvettek újakat, akiknek több pénzt adnak mint a már többi éve ott lévő hűséges dolgozó. Mikor azok fele annyit se akarnak meg nem is tudnal melózni. Nem tudom hogy engedheti meg magának ezt a cég.
2017-01-26
Nagyon jók a munkatársak és a meló is elviselhető nem kell sokat túlórázni. Viszont emiatt a bér eléggé alacsony nem éri meg átjönni ide máshonnan.
2017-01-22
szeretem vagy sem az mindegy mert dolgozni kell es kesz. a penzbol meg epp eltudom latni a csaladom ha tudom majd itthagyom oket es elmegyek mashova melozni
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Tolna Szekszárd, Keselyűsi út 26.

A Tolle a Tolnatej Zrt. márkája ami Magyarország legnagyobb félkeménysajt gyártó társasága, jogelődje 1955-ben alakult meg. A vállalat 100%-ban magyar tulajdonú, folyamatosan fejlődik és bővül. Évi 150 millió liter tejet dolgoznak fel, a mindenkori magyar és EU szabványoknak megfelelően. A tejipari cégek rangsorán előkelő helyet foglal el a cég, kapacitásából exportra is jut.

Vélemények más cégekről