Evosoft Hungary Kft - állás, fizetés, munka vélemény

Evosoft Hungary Kft

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Hozzászólások

2016-12-10
Nem árt ha van némettudás és sok részleg eléggé unalmas de akár ugródeszkának, akár szakmai fejlődésnek jó. Senki sincs agyondolgoztatva nem kell vért izzadni a határidő miatt.
2016-03-25
Pozitívumok a jófej csapattagok és a képzési lehetőségek amiket a cég támogat is. Ez az egyetlen pozitívum. A fizetés még viccnek is rossz.
2014-12-23
Csak kezdőknek ajánlott. A fizetés nevetséges, a körülmények is azok. El lehet dolgozgatni a munkaeszközöket biztosítják, de amúgy nem sok pozitívumot lehet elmondani. A parkolás borzalmas, mindenki hegyre-halomra van, még személyes tered sincs. Van céges kaja, de se ránézésre se ízre nem valami gusztusos. Nagyon éhes vagy megeszed pont. A főnökség rugalmatlan, felveszik a gyorstalpaló után a sok hozzá nem értőt, így a munkát is hátráltatják. Tényleg csak azoknak ajánlom akik meg szeretnék ismerni a multis világot, csak arra jó.
2013-12-16
Ha fiatal vagy tanulni akarsz akkor gyere, de ha mar tapasztaltabb vagy akkor keruld el.
2013-08-08
Vannak jó céges bulik és jó hangulat, így a munka is könyebben halad. A feladatok nem jelentenek nagy kihívást igaz, van egy-két húzosabb projekt is. Tudsz tanulni képezni tudod magad, beleszoksz a munkába aztán lelépsz. Nálunk ez a menete.
2013-07-07
Megszokható, tényleg vannak röhejes dolgok (fizetés, parkolás, kaja), de van öltöző tusoló is például. Nyaggatás hatására szoktak modernizálni, de inkább a termelés a fő cél, nem a totális kényelem. Egy-két év kibírható, de utána ajánlott a váltás.
2013-04-14
Családbarát munkahely egy jó csapattal, tűrhető környezettel, borzalmas fizetéssel. Komoly életcélok eléréséhez nem alkalmas, én inkább ugródeszkaként ajánlanám mindenkinek.
2013-04-07
Szeretek itt dolgozni, főleg az emberek miatt. Viszont amint több tapasztalatom és tudásom lesz biztosan váltok majd.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XI. kerület, Kaposvár utca 14

A cég 100%-ban az Evosoft GmbH tulajdona, amely a Siemens csoport tagja. Ennek megfelelően az anyacég kulcsfontos szektorainak munkájából veszi ki a részét a cég, pl Industry, Healthcare..... Az Evosoft munkatársai számos területen dolgoznak, ilyen a vasúti automatizálás, ipari szoftverek, automatizálás, erőmű-irányítástechnikai programok, SAP megoldások.

Vélemények más cégekről